Adatkezelés

A Hrenkó Kft., mint a www.hrenko.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény. rendelkezéseire.

Kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az ügyfeleinek, az oldal látogatóinak, és hírlevél feliratkozóinak személyes és bizalmas információit, a leiratkozás lehetősége pedig minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

A Hrenkó Kft. a tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Amennyiben megkereső hatóság felszólítja a Hrenkó Kft. -t adatszolgáltatásra, és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden törvényes feltétele fennáll.

Hírlevélre való feliratkozás további feltételei

A Hrenkó Kft. hírlevelére való feliratkozás után feliratkozási szándékát meg kell erősítenie az ön által megadott címre rendszerünk által automatikusan küldött e-mailben.

A Hrenkó Kft. hírlevelére való feliratkozással kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a Hrenkó Kft.-től rendszeres időközönként elektronikus leveleket fogadjon, amelyek közvetlen vagy közvetett módon reklámot, ajánlatokat is tartalmazhatnak.

Cookie-k és követőcímkék használata

A Hrenkó KFt. weboldalának látogatottságának méréséshez, látogatói viselkedése figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetéseink hatékonyságának növelése érdekében a www.hrenko.hu oldalon Google Analytics, Google remarketing, AdWords konverziókövetés és Facebook remarketing programokat használja. A hivatkozott programok használata és beállításai teljes mértékben megfelelnek a magyarországi adatvédelmi hatóság követelményeinek.

A Google Analytics, Google remarketing, AdWords konverziókövetés és Facebook remarketing programok a felhasználó számítógépén gynevezett cookie-kat helyeznek el, amelyek felhasználói adatokat gyűjtenek, illetve a felhasználó viselkedését rögzítő követőcímkéket aktiválnak. Az oldal látogatói engedélyezik a cookie-k és követőcímkék alkalmazását, egyben hozzájárulnak felhasználói viselkedésük figyeléséhez, követéséhez és a weboldalon alkalmazott analitikai és hirdetési szoftverek minden szolgáltatásának igénybe vételéhez a Hrenkó Kft. részére.

A Hrenko Kft. által alkalmazott, hivatkozott programokkal kapcsolatos részletes tudnivalók:

Google Analytics: A Google Analytics elsősorban első féltől származó cookie-k segítségével továbbítja a webhelyhez kötődő felhasználói interkaciókat. Ezek a cookie-k csak személyazonosításra alkalmatlan információkat rögzítenek, statisztikai céllal. A program felismeri a felhasználó IP címét, ezért tudja követni, hogy felhasználó új vagy visszatérő-e, valamint követhetővé teszi, hogy a felhasználó milyen forrásból érkezett és milyen útvonalat járt be a weboldalon.

A Google Analytics szolgáltatás adatgyűjtését a felhasználó az alábbi linken található böngészőkiegészítő letöltésével tilthatja le: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Google AdWords konverziókövetés: A Google AdWords konverziókövetés célja, hogy a Hrenko Kft. mérni tudja hirdetései hatékonyságát. A kívánt hirdetési cél – konverzió – teljesülése esetén a felhasználó számítógépén egy cookie kerül elhelyezésre, amely 30 napig létezik és nem rögzít személyes adatokat.

Google remarketing: A Hrenkó kft. a Google remarketing program használatával a Google Analytics adatai mellett a Google tulajdonában lévő DoubleClick szolgáltató cookie adatait is gyűjti úgynevezett remarketing lista építése céljából. Ez teszi lehetővé a remarketing szolgáltatást, amelynek eredményeképpen a www.hrenko.hu weboldal látogatói később a Google hirdetési felületein és a YouTube-on a Hrenko Kft. hirdetéseivel találkoznak. A Google remarketing szolgáltatás nem alkalmas személyazonosításra és személyes adatot nem rögzít.

Facebook remarketing: A Hrenko Kft. A Facebook remarketing követőcímkéjét használja Facebook-hirdetéseinek hatékonyságának növelésére, úgynevezett remarketing lista építése céljából. A www.hrenko.hu weboldal meglátogatását követően a Facebookra bejelentkezett felhasználók számára a Facebook a Hrenko Kft. hirdetéseivel találkoznak. A Facebook remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra, vagy a Facebook felhsználói fiókok azonosítására, a látogató személyes adatait nem tartalmazzák.

A Facebook adatkezelési irányelveiről bővebb tájékoztató az alábbi linken található: https://www.facebook.com/about/privacy/

A Facebook remarketing szolgáltatást a felhasználó az alábbi linken tilthatja le a szükséges módosítások megváltoztatásával: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

 Utolsó frissítés: 2015. május 6.