Arculattervezés

A céged vizuális kommunikációja gyakorlatilag mindent elmond a vállalatról és persze rólad is. Az arculattervezés folyamán alakítjuk ki a logót, a névjegykártyát, a levélpapírt, az e-mail aláírást és tulajdonképpen mindent, ami képi elem.

arculattervezés

Arculatot tervezni azonban nem könnyű dolog, kicsit olyan, mintha elmennél a szabóhoz és ruhát akarnál készíttetni magadnak. Pontosan rád kell szabni, passzolnia kell az egyéniségedhez és kényelmesnek kell érezned, valamint az sem árt, ha másoknak is tetszik, és könnyen be tudnak azonosítani téged általa.

Egy ütős arculat megfogja a felhasználó tekintetét, információt ad neki és igényesen szórakoztatja, ezért is kell ezt a „gyereket” úgymond közösen a világra hoznunk, hiszen te leszel a mamája (vagy a papája) mi pedig a bábák, akik segítenek abban, hogy minden úgy menjen, ahogy kell.

Sokszor az ügyfélnek elképzelése sincs róla, milyen arculatot szeretne, ami nem baj, ez valóban egy nehéz döntés. Mit mutasson meg a tulajdonosból, a termékből, kikhez szóljon, hogyan szóljon, milyen színek domináljanak? Igen, ez mind-mind az arculattervezés folyamatának része, de ezért vagyunk mi, hogy segítsünk! Nincs is annál csodálatosabb érzés, mint mikor leülünk beszélgetni, te körvonalakban elmondod, mit is érzel, mit is álmodtál meg, mi pedig elkészítjük, aztán megmutatjuk neked, és azt tapasztaljuk, hogy mosolyogva csillog a szemed, mert igen, pontosan erre gondoltál.

Ha nyomdai anyagokra is szükséged van, abban is segítünk, ha kérdésed adódna, ötletet szeretnél, elakadtál vagy meghoztad a döntést, hogy igen, itt az idő az arculattervezésre, akkor kérj tőlünk ajánlatot bátran!
Ajánlott bejegyzések