Menü

A Facebook Messenger karácsonyi meglepetése

A Facebook Messenger a karácsonyi készülődés közepette bejelentette, hogy az appon belül található kamerát fejlesztette és mostantól sokkal könnyebb lesz használni. Ez azt jelenti, hogy az effekteket művészi módon tudod majd alkalmazni és így a beszélgetések sokkal élvezetesebbek lesznek. A Facebook az elmúlt évek során folyamatosan frissítette a Messengert, és ez a felhasználók számára egy erőteljes eszköz lett. Az új native kamera gyorsabb és egyedibb, művészi képeket tesz lehetővé 3D-s speciális effektekkel. Tehát bárki lehet kreatív ezzel a megoldással. Peter Martinazzi, termék manager jelentette be az új kamerát, amely megmagyarázza, hogy ez egy újfajta tapasztalati lehetőséget kínál azoknak, akik a Messenger állandó felhasználói (tehát nekünk). Lassan majd mindenki megtapasztalhatja az újdonságokat, addig is nézzük mit mondott Peter:
az emberek az üzenetküldés során egyre inkább használják a vizuális elemeket. Érdekesség, hogy több mint 2,5 milliárd hangulatjelet, matricát és videót küldünk nap mint nap a Messengeren. Bizonyos szempontból a kamera helyettesíti a billentyűzetet.
facebook messenger

Az új kamera

A kamera az Inboxon belül található, ahol egy gomb jelenik majd meg a képernyő közepén. Beszélgetés közben és az alkalmazás megnyitásánál is készíthetsz képet. Fotónál egyszer kell rányomnod, ha videót szeretnél, akkor hosszabban tartsd lenyomva. facebook messenger Az új kamerával lehetőséged lesz új dolgokat kipróbálni, mint például 3D maszkok, különleges effektek. A Facebook azt is megemlítette, hogy olyan művészekkel dolgoztak együtt a világ minden tájáról, akik a saját ötleteiket vitték bele az újdonságba. facebook messenger Végül, de nem utolsó sorban a szöveges üzeneteidet még szórakoztatóbbá teheted. A palette icon használatával a képedet hozzáadhatod egy üres oldalhoz, ahol matricákat tehetsz rá. A karácsonyra való tekintettel, ha nem is szándékosan, de egy kellemes meglepetés a Facebooktól, így az ünnepek alatt és persze azután is sokkal szórakoztatóbb képeket küldhetünk szeretteinknek és barátainknak.

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt gyűjteni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

Facebook Messenger Launches A New Powerful Native Camera

blog