Menü

Ajándéktárgyak üzleti partnereknek

Bár még csak szeptember van, sok helyen (igazából már nálunk is) elkezdenek azon gondolkozni, hogy mi lenne a legjobb karácsonyi ajándék az üzleti partnerek számára. Biztosan neked is vannak olyan kiemelt ügyfeleid, akikkel már régóta dolgozol együtt és kölcsönösen megvan a bizalom. Ebben az esetben az ajándéktárgyak elmaradhatatlan kellékek az ünnepek során, ezért gondosan kell őket kiválasztanod! Egy jó ajándék erősíti a már meglévő ügyfelekkel a kapcsolatot, akár újraélesztheti azt vagy éppen elindíthat valami újat. A rengeteg lehetőség között azonban felvetődik néhány kérdés:

Miért ajándékozzunk?

Először is: adni jó, mind ismerjük az érzést, az örömet a másik arcán, de jelen esetben nem valamelyik szerettedet leped meg, hanem egy üzleti partneredet, akit megbecsülsz és számítasz a további együttműködésre. Manapság a gesztusok teljesen kihaltak, de vannak helyek, ahol ez szempont, sőt nem csak karácsonyra, de akár névnapra vagy születésnapra is lehet valamit küldeni. Mi megtaláltuk a tökéletes ajándéktárgyakat, amelyek az Adgift-nél találhatóak. Rengeteg lehetőség van, amelyekből választhatsz csak a bőség zavara bizonytalaníthat el.

Mit adjunk?

Jó kérdés, ugye? Mi először katalógusokkal próbálkoztunk. Az asztalunkat beborítják a jobbnál jobb tájékoztatók, amelyek színes post-itekkel vannak tűzdelve és mégis rettentő nehéz a választás, ezért felállítottunk egy szempontot, ami alapján neked is könnyebb lehet majd dönteni, ahelyett, hogy megzavarnád magad. A köszönő kártya egy alap dolog, de szerinted elég? Nem! Ez egy kedves gesztus, de hogy jobban megjegyezzenek érdemes maradandót adni, amelyre, ha ránéznek a te céged fog eszükbe jutni.
  • Kinek/kiknek adod?
  • Mióta vagy vele/velük üzleti kapcsolatban? Régóta ismered vagy nemrég került képbe? - Ha a válaszod az, hogy már régóta ismered, akkor nem okoz majd gondot személyesebbre venni a hangnemet! Ilyenkor már tisztában vagy vele, hogy mi az ami érdekelheti. Nekünk először az étel jutott eszünkbe, hiszen igazából mindenkit meg lehet fogni a hasán keresztül. Ha tudod, hogy él-hal az olaszos ízekért, akkor egy ilyen összeállítással biztosan nem lőhetsz mellé. Ha a partnered netán hölgy és tudod, hogy szeret bizonyos illatokat akkor a natúr kozmetikai szerek válogatása lehet a jó ötlet. Az új és még szinte ismeretlen feleknél pedig a jól bevált csokoládé. Hallottál már olyanról, aki nem szereti?
  • Találd meg a tökéleteset! - Gondolj bele te minek örülnél? A klasszikus ajándékokkal nem lehet mellé lőni! Ilyen a pendrive, a bögre (amiből sosem elég), tollak, kártyatartó. Már csak egy jó design kell!

ajándéktárgyakCsomagolás

Sokszor itt is át kell gondolnod, hogy ha megvan az ajándék, milyen csomagolást válassz hozzá! Szakmai ártalom, de egy jó borítóval azonnal megveszel bárkit! Legyen minimalista vagy erőteljes? Ez csak tőled és a kiválasztott ajándéktól függ! Mi a fémdobozokat ajánljuk, hiszen mindig szükségünk van rá! Persze az üdvözlőlap nem maradhat el mellőle, amelyet jó, ha a saját aláírásoddal is ellátod. ajándéktárgyak

Küldés

Ez is a szertartás része! Általában a legjobb megoldás, ha személyesen adod át a csomagot, de ha erre esetleg nincs időd vagy túl sok fontos ügyfeled van, akkor futárral is kiküldheted. Reméljük, hogy ezekkel a megoldásokkal hozzájárulhattunk ahhoz, hogy te is belásd fontos, a jó viszony ápolása az üzleti partnereiddel, hiszen hosszútávra tervezel és mindenkinek jobb, ha van egy bizonyos ismertségi szint. Az emberek sokszor az apróságokra emlékeznek, mert történjék bármi, évek múltán is visszanézve az irodájukban, az a bizonyos fémdoboz még mindig ott díszeleghet és te juthatsz majd az eszükbe! Érdemes maradandót adni, amire rengeteg lehetőséged van, csak tiszta fejjel kell gondolkodnod!

Az Adgift is támogatója a következő rendezvényünknek, gyere el és welcome csomagunkban te is megkaphatod a katalógusokat!

konferencia

blog