Menü

Az Instagram versenye a Snapchattel

Az Instagram a héten bemutatta a két új frissítését. Az egyik a az élő videók a Storiesban, a másik pedig az eltűnő fotók és videók a csoportos vagy személyes Instagram Direct beszélgetésekben. Az Instagram Stories nem számít újdonságnak, hiszen már augusztusban megismerkedhettünk vele, ma pedig már több mint 100 millió ember használja nap mint nap. Ahhoz, hogy a platform fenntartsa az emberek érdeklődését, az újításokra folyamatosan szükség van! A Snapcahttel való verseny azonban továbbra sem szűnt meg!

Live videók az Instagram Storiesban

A videók lényege, hogy folyamatosan kapcsolatban maradj a barátaiddal és követőiddel. A számodra fontos pillanataidat megoszthatod velük történetek formájában. A Snapchathez hasonlóan itt is megjelennek a majd az eltűnő videók, így valószínűleg te is szívesebben osztod majd meg az élményeidet. A felvétel létrehozása könnyű, csak annyit kell tenned, hogy elhúzod jobbra a képernyőt, majd rányomsz a Start Live Video feliratra. Maximum egy órás videót lehet megosztani, ami alatt mehetnek a kommentek, melyeket letilthatsz vagy éppen kiemelhetsz kedved szerint. instagram instagram Hogy éppen ki közvetít élőben az ismerőseid közül, azt a Stories sávjában tudod megnézni. instagram Használata nagyon egyszerű és pár héten belül ez a funkció globálisan is elérhető lesz!

Eltűnő fotók és videók az Instagram Directben

Mostantól kezdve küldhetsz olyan vizuális tartalmú üzeneteket, amelyek majd eltűnnek. Mióta az Instagram Directet bemutatták a felhasználók száma egyre csak nőtt, ez nem is csoda, hiszen sokan így tartják fenn napi szinten a családjukkal vagy barátaikkal a kapcsolatot. Most pedig még több spontán és életszerűbb dolgot oszthatsz meg szeretteiddel. Húzd el jobbra a kamerát és döntsd el, hogy képet vagy videót szeretnél-e készíteni. Ha ez megvan válaszd ki, hogy kinek vagy kiknek szeretnéd elküldeni (akár erre külön csoportot is létrehozhatsz). Miután ezt megnézték, maga az üzenet eltűnik, ha pedig screen shotot készítenek róla, arról kapsz majd egy értesítést. Attól függetlenül, hogy a profilod privát vagy publikus tudsz küldeni videós üzeneteket azoknak, akik követnek téged. instagram Ez az új funkció pedig a napokban már elérhető lesz instán. Bár ezekkel az újításokkal vannak, akik már találkozhattak, a tapasztalatok alapján, ahogy eddig is egyre többen és többen fogják használni őket.

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt gyűjteni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

New Ways to Share in the Moment

blog