Menü

Bővül a Facebook Live funkcióinak köre

Néhány hete bejelentésre került, hogy a Facebook egy újszerű élményt csempészett bele a Live Streambe, ami nem más, mint az élő közvetítés lehetősége két személy között. Eddig ezek csak híresztelések voltak, de úgy néz ki, hogy ez most valósággá vált. Erről először a júniusi VidCon-on esett szó, ahol Mark Zuckenberg beszélt az újításokról és már nagyon vártuk, hogy mikor is lesznek elérhetőek. Ellenőrzött felhasználók Ez első olvasatra azonnal kecsegtetőnek tűnhet, mégis azt mondjuk, hogy lassan a testtel! Nem kell azonnal a telefonodnak esned, hogy kipróbáld! Ez egy szakaszos kiépítési folyamat lesz az elkövetkezendő időszakban. Az első fontos lépés az, hogy Mentions alkalmazáson keresztül, amit az iOS-en érhetsz le kell ellenőriztetned a profilodat vagy oldaladat. Ezt az appot főként azok használják, akik közéleti hírességek vagy celebek. Egyfajta lehetőség, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjanak a rajongóikkal és minden ellenőrizhető legyen. Szeptemberben és októberben már mindenki számára leérhető lesz a világon, természetesen először az Egyesült Államokban. A Facebook szóvivője a következőket mondta:
Júniusban bejelentettük, hogy hamarosan elérhető lesz az emberek számára az a lehetőség, hogy egy élő adásba csatlakozhat még egy személy. Ezt még csak most kezdjük el bevezetni és tesztelgetni. Az elkövetkezendő hónapokban pedig kiterjesztjük, hogy még szélesebb körben lehessen embereket elérni. Úgy gondoljuk, hogy ezáltal az adások sokkal szórakoztatóbbak és interaktívabbak lesznek.
Tehát az elkövetkezendő időszakban lehet készülni a dupla live stream-re, hiszen a márkáknak ez egy újabb lehetőség, hogy bevonják a követőiket és még inkább valami újszerűt alkossanak. Kíváncsian várjuk, hogy itthon ki lesz az első aki ezt kipróbálja!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Two-Person Facebook Live Broadcast Is Now A Reality

 
blog