Menü

Digital Session: branding az infotainment új formájában

Előfordult már, hogy olyan rendezvényen vettél részt, amely nem olyan színvonalon mozgott, amelyre számítottál? Ha a válaszod igen, akkor érezted már úgy, hogy az esemény előadásai nem azt nyújtották, amit vártál volna, vagy csak túl sok sales mechanizmussal találkoztál a nap folyamán. Mi is tapasztaltuk már ezt! Mindezek elkerülése végett azonban arra gondoltunk, érdemes lenne egy olyan kezdeményezést megvalósítani, amely során kreatívan ötvözzük a meetupok kötetlen hangulatát, az inspiráló tudásmegosztást és storytellinget. Így jött létre a Digital Session Budapest rendezvénysorozatot, ami egy új közösségi színteret alakít ki, az infotainment egy változatát testesíti meg.

Valódi tudást, igazi storykat osztunk meg!

A Digital Session nem eladásról és ígérgetésről szól, hanem egy olyan délutánról, amelyen a szakmai rendezvények egy új formáját ismerheted meg. Nálunk nem megmondóemberek az előadók, hanem olyan multik, befutott cégek vagy startupok elismert és sikeres szakértői. Az előadások során olyan érdekes információkat tudhatsz meg a brandépítésről, amelyek számodra is relevánsak lehetnek. A 2017. február 28-i rendezvény előadói között tudhatjuk
  • Takács Ákost, a Red Bull Hungary Marketing Igazgatóját,
  • Urbán Zsoltot, az IAAC Senior Growth Specialistjét és
  • Pósfai Gábort, a Decathlon Magyarország Managing Directorát.
A programot kakukktojás vendég zárja, mert szeretjük az izgalmas történeteket és a színes egyéniségeket. Így garantált, hogy egyáltalán nem számítasz majd arra, aki az utolsó előadást tartja majd. Ez adja a délután izgalmát, hiszen a legnagyobb attrakciót a nap végére tartogatjuk.

Támogatjuk a tehetséges fiatalokat!

Számunkra kiemelten fontos a tehetséggondozás, ami a résztvevő cégek számára is a társadalmi felelősségvállalás része lehet. Így a Digital Session bevételeinek egy részét minden alkalommal egy kiemelkedő fiatal tehetség támogatására fordítjuk. Olyan tárgyi eszközök formájában állunk rendelkezésére, amik segítséget nyújthatnak az előmenetelében, hiszen még a legnagyobbak is rászorultak némi támogatásra. Ezzel a programmal mi egy olyan kezdő lökést adunk, ami segít elindulni a sikerhez vezető úton. Úgy gondoljuk, hogy nem élhetünk olyan világban, ahol egy nehezen beszerezhető eszköz szab gátat egy fiatal talentum kibontakozásának, úgyhogy szeretnénk segíteni.

Hol találkozunk?

Belvárosi helyszínünket 2017. február 28-án 14:00-tól a KAPTÁR biztosítja, ahol központi helyen, Budapest szívében élvezheted előadásainkat. A közösségi iroda fejlődő cégek otthona és sorsdöntő találkozások színtere egy helyen, közel mindenhez és mindenkihez, így számunkra is ideális terep az inspirálódásra.

Érdekel a brandépítés világa? Gyere el a február végén tartandó Digital Session rendezvényre, ahol érdekesebbnél érdekesebb történetekkel ismerkedhetsz meg egy szakmai közegben!

digital session

blog