Menü

Élmény és szakmai inspiráció a kastélyban

Előző bejegyzésünkben, már olvashattál arról, hogy milyen különleges rendezvénnyel készülünk az októberi hónapra a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák közreműködésével. A Digital Branding Conference & Workshop Castle of Inspirations esemény nem mindennapi és egyedülállónak számít a maga műfajában. A konferencián a szakmai előadásokon kívül, egyéb programokra is lesz lehetőség. Napközben meghallgathatod az előadókat és olyan dolgokat próbálhatsz ki, amelyeket egy nagyvárosban rendezett helyszínen nem biztos, hogy megvalósíthatnál. Az esemény egyszerre szolgálja ki a lelket és az értelmet is! Mindkettő egyfajta feltöltődés. A kitűzött célunk, hogy olyan hasznos és érdekes információkat, friss tudásanyagot adjunk át az online marketingeseknek és a cégvezetőknek, amelyek azonnal bevethetőek a mindennapi munkában és inspirációs forrásként szolgálhatnak.
Az exkluzív környezetet a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák biztosítja, hogy a vendégek a város zajától elmenekülve képezhessék magukat, jó néhány új készségre és ismeretre tehessenek szert, közben ráadásul jól szórakozzanak!
A kastély különlegessége, hogy a szobák mindegyikének saját története van, így ha a kétnapos részvétel mellett döntesz, igazi időutazásban lehet részed: a korhű, de természetesen minden modern igényt kielégítő helyszínen. Az előadásokat követő kikapcsolódást a foglalható Classic, Superior szobák és a Deluxe lakosztályok, illetve a szabadon használható wellness részleg, valamint a négy csillagos étterem biztosítja. élmény és inspiráció

Szárnyalj a gondolataid hőlégballonjai között!

A hirtelen kapott tudás után, ha úgy érzed, hogy az agyad megtelt információval és nem tudsz több tudnivalót befogadni, akkor sem kell kétségbeesned! Programjainkat úgy terveztük meg, hogy ellazulhass és kikapcsolódhass az előadások előtt, után vagy éppen közben. A stresszes mindennapok hatására összegyűlt problémáidat lesz lehetőséged elengedni, hiszen nem csak megoldásokat hallhatsz az előadások alatt, hanem a tényleges ellazulás mellett is dönthetsz! A Wellness központban a konferencia és a workshop napján is bejelentkezhetsz masszázsra a Shaolin Studió masszőrjeihez vagy kipróbálhatod a részlegen a különböző lehetőségeket, mint például tejfürdő, sókabin vagy egyszerűen csak pihenhetsz. Emellett reggel és napközben stresszoldó jóga segít majd abban, hogy megnyugodj. Az előadások alatt a RedBull angyalai gondoskodnak arról, hogy szárnyakat kapj. Hogy a kastélyt és a gyönyörű környezetet se felejtsük el, kipróbálhatod a hintózást, a több mint 8 hektárnyi területen és megcsodálhatod a kivételes tájat! Természetesen a szálló különleges történetét is meghallgathatod a túra közben! Ezen a programon mindenképpen érdemes részt venni, mert nem csak azoknak lehet élmény, akik szeretik a történelmet, hanem azoknak is, akik eddig idegenkedtek tőle. Az eddig felsoroltakat mindkét napon igénybe veheted, de most nézzük azokat a lehetőségeket, amelyek csak a konferencia napján érhetőek el. Már regisztráció után kipróbálhatod a tesztvezetést a legújabb modellekkel a Peugeot Fábián jóvoltából, és megnézheted az aprócska falut. A konferenciák egyik kedvelt része a tombola, amivel mi is készülünk, igazi meglepetéseket gyűjtöttünk össze. A hosszú nap után, amikor már mindenki gazdagon dúskál az élményekben egy négycsillagos vacsorával koronázzuk meg a tapasztalatokat. Nem árulunk el nagy titkot, de a szálló éttermében a legkülönlegesebb fogások várják, azokat akik úgy döntenek, hogy maradnak. A hab a tortán pedig az esti party, ahol már mindenki önfeledten szórakozhat az erre külön kialakított részen.

ÉPÍTS ÚJ LEHETŐSÉGEKET!

Az élmény és szakmai inspiráció mellett nem mehetünk el szó nélkül a névjegykártya fal mellett sem, ami a kapcsolatépítést szolgálja és mindenki hozzájárulhat! További információért és a kedvezményes csomagokért érdemes felkeresni a www.digitalbranding.hu oldalt. hrenko-banner
blog