Menü

Ezért kéne még WordPressre váltanod

Írtunk már 11 okot arra, hogy miért is lenne érdemes áttérned a WordPress használatára, de a sor még bőven folytatódik:

12. Közösséget hoz létre

Mindegy, hogy a blogbejegyzésedet szeretnéd-e megosztani a közösségi média felületeken, vagy a látogatókkal kommunikálni a weboldalon, a WordPress számtalan olyan plugint és funkciót kínál, ami ezeket a folyamatok leegyszerűsíti, így egyszerűbben léphetsz kapcsolatba a rajongóiddal.

13. Pénzt takarít meg

Azt már említettük, hogy a WP ingyenes szoftver, de nem csak ezen a téren takaríthat meg neked pénzt. A nyílt forráskódú mivoltából fakadóan nincs feltétlenül szükség webdesigner és technikus alkalmazására ahhoz, hogy működjön az oldal. Persze, ha azt szeretnéd, hogy a honlapod egyedi legyen és a lehető legjobban teljesítsen, érdemes felkeresni egy WordPress specialista csapatot, egy jó designert és befekteteni egy biztonsági csomagra.

14. Tárhelyszolgáltató? Nem kell elköteleződni

Ha szolgáltatót kell váltanod, mert pl. a jelenlegi nem tudja kezelni a weblapod forgalmát, vagy egyszerűen csak az agyadra mennek valamiért, simán megteheted. A WordPress a legtöbb szerverrel kompatibilis.

15. Nem leszel unalmas

Ezer éve ugyanúgy néz ki a honlapod? Jönnek az ünnepek és ehhez szeretnéd igazítani a designt, de csak rövid ideig alkalmaznád a speciális felületet? Ne költs nagy összeget ilyesmire, a WordPress többezer ingyenes layoutot kínál, így mindig frissen tarthatod az oldalad felületét.

16. Időzíthetsz

Nyaralni készülsz vagy hosszabb ideig nem tudsz internethez jutni? Semmi gond, tározd be előre a később megosztani kívánt tartalmakat és egyszerűen időzítsd be őket, így akkor is frissül majd a honlap, ha te éppen nem tudsz foglalkozni vele.

wordpress

17. Többfelhasználós rendszer

Egyszerre több felhasználónak is adhatsz jogot arra, hogy kezelje az oldalt, sőt akár a jogosultságok körét is egyénenként változtathatod.

18. Számítógépre sincs szükség

A WP mobilos applikációjával akár út közben is szerkesztheted az oldalad, írhatsz bejegyzést, sőt szinte bármilyen funkcióját elérheted, amire szükséged lehet.

19. Univerzális platform

A WordPress műszerfala mindig ugyanúgy néz ki, nem kell szakértőnek lenni hogy megértsd, annyira logikus a felépítése. Igazából, ha legalább a Worddel jóban vagy, ez sem okozhat fejtörést.

20. Egyre csak jobb lesz

A remek fejlesztőknek hála biztos lehetsz benne, hogy a WordPress egyre csak jobb lesz. Erről gondoskodik a nyílt forráskód is: egyszerre többmillió user használja és teszteli a rendszert, ami segít a tökéletesítésben.   Forrás: 25 Reasons Your Business Should Switch to WordPress
blog