Menü

Facebook Creative Hub: a hely, ahol életre kelnek ötleteid

A Facebook felülete rengeteg olyan lehetőséget rejt magában, amelyet sokan nem is ismernek. Egy újabb nagyszerű platform jelent meg, amelynek lényege, hogy bármilyen ötletet kipróbálhatsz, még mielőtt élesben megcsinálnád. Ez a Facebook Creative Hub. Ha nem hirdeted márkád a mobilos felületeken is, nem biztos, hogy olyan eredményeket érsz el az online platformokon, amelyekre számítasz. Érdemes ebbe a területbe is időt és energiát fektetni, hogy a célcsoportod minden tagját megszólítsd. Facebook Creative Hub A Facebook ennek érdekében létrehozott egy felületet a marketingeseknek és a hirdetéskezelőknek, ahol inspirálódhatnak, ötleteket gyűjthetnek munkáikhoz. A Creative Hub használata egyszerű, a cél, hogy minél jobb mobilos tartalmakat állíthassunk elő. Ráadásul nem kell tovább várni rá, hiszen mindenki számára elérhető! A közösségi médium szerint ezt az alkalmazást, azért tervezték, hogy:
gyorsabban és könnyebben kipróbálhassunk olyan ötleteket, amelyek megragadják a fogyasztók figyelmét és azon a felületen kápráztatják el őket, amelyet a leggyakrabban használnak - a telefonjaikon.
A Facebook Creative Hub oldalán a vállalat egy olyan inspiráló galériával üdvözli az érdeklődőket, amelyben kiemelkedő ötleteket mutatnak be a Facebookra és az Instagramra készített hirdetésekből.

A Creative Hubon a felhasználók új formátumokat próbálhatnak ki, megnézhetik, hogyan fest mindez mobil kijelzőn, és megoszthatják egymás között is munkáikat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a felület biztosítja, hogy inspirálódjanak, alkossanak és megtudják, hogyan működik éles helyzetben az ötletük. Ha inspirációra vágysz, keresd fel a Creative Hub oldalát, nézz körül a lehetőségek között és hozd létre saját hirdetésedet!

Ha még több ötletet szeretnél gyűjteni az online marketing világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba!

Facebook Creative Hub: A New Place To Bring Ideas To Life

blog