Menü

Frissít az Instagram: kommentek nyomában

Az Instagram nagyon igyekszik, hogy megtartsa a platform természetességét, frissítésekre azonban mindig szükség van. Nem akar lemaradni társaitól, fokozni akarja a felhasználói élményt. Ennek érdekében két újdonság látott napvilágot a felületen, már lájkolni és moderálni is lehet a képek alatti kommenteket! A kommentek a közösségi média egyik központi elemei, ezekkel kezdődik szinte minden beszélgetés. Ám sokszor előfordul, hogy az emberek nem olyan kedvességgel szólnak hozzá bejegyzéseinkhez, amelyek megállnák a helyüket mindenki szeme előtt. Hogy megmaradjon az Instagram egzisztenciája, már korábban létrehoztak egy olyan lehetőséget, amellyel a kommentekből különböző szavakat eltávolíthatóvá tettek. Most pedig újabb frissítés került a felhasználók kezébe, hiszen már nem csak szavakat, hanem egész hozzászólásokat is moderálhatunk a felületen, valamint kifejezhetjük egy lájkkal azt is, ha elnyerte tetszésüket a komment. Instagram

Vedd kezedbe az irányítást!

A hozzászólások moderálását úgy tehetjük meg, ha egyes posztok esetében teljesen kikapcsoljuk a kommentelés lehetőségét. Mielőtt kitennénk egy képet az oldalunkra, adódik egy "Advanced settings" opció, amelyre kattintva egy gombnyomással lehetetlenné tehetjük a funkciót annál a képnél. Ezt később a bejegyzéshez tartozó beállításokban bármikor megváltoztathatjuk.

Kedveld, ami tetszik!

Annak érdekében, hogy még több pozitívum jelenhessen meg az Instagramon, a kommentek lájkolása is lehetővé válik - kedveljük a hozzászólást egy gombnyomással a szívecske ikonra. Azzal, hogy kedvelünk egy kommentet a barátaink képénél, könnyebben kapcsolatban maradhatunk az egész közösséggel. Instagram

Ha mindez nem lenne elég, íme egy harmadik hasznos funkció!

Eddig nem tudtuk kontrollálni, hogy a nyilvános profilokat ki kövesse, és ki ne. Mostantól azonban van lehetőség arra, hogy privát profil esetében eltávolítsunk követőket oldalunkról, mégpedig úgy, hogy erről a másik fél tudomást se szerez. Fontos, hogy ez csak abban az esetben működik, ha "Privát" a profil státusza! Összességében elmondható, hogy ezekkel a frissítésekkel az Instagram próbálja megőrizni pozitív jellegét, és a felhasználókat is arra buzdítja, hogy maradjanak derűlátóak!

Ha még több ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni az online marketing és a közösségi média világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba!

Keep Instagram Positive By Liking Or Blocking Comments

blog