Menü

Garancia a sikerre: branding tippek első kézből

Bejáratott szakmai tippekre mindig szükség van, nagyon sikeres emberektől pláne, erre azonban csak ritkán van lehetőség. Éppen ezért gyűjtöttünk össze 4+2 olyan ismert és elismert szaktekintélyt, akiről érdemes példát venni, elméleti és gyakorlati tudásukat pedig inspirációként használni. A tudás és tapasztalatok megosztásához persze a megfelelő platformra is szükség van. Ezért hoztuk létre a Digital Session Budapest nevű rendezvénysorozatot. Nézzük, hogy kik azok, akiknek az első kézből érkező szakmai javaslatait, sztorijait vagy éppen esettanulmányait egy egész délutánon át, finom bort kortyolgatva élvezheted a trendi, belvárosi helyszínen.

A branding nagykövetei:

facebook-carousel-eloadokkal-2Takács Ákos - Red Bull

Ákos sokáig orvosnak készült, ehhez képest 20 évesen került a Red Bullhoz, 25 évesen pedig megválasztották a hazai képviselet marketing vezetőjének. A nem kis teljesítményhez meglepő szerénység és elképesztő tehetség társul, ami bárkinek jó például szolgálhat.

"Rappeljünk Petőfit": Mi lett volna, ha a márciusi ifjak rappeltek volna? Nehéz utólag megmondani, de annyi biztos, hogy a Red Bullnak hála már nem akkora kihívás a verstanulás és a nemzeti ünnep is lehet trendi, modern köntösbe csomagolva. Ákos előadásából megtudunk mindent a kezdetekről és arról is, hogy hová tart a Red Bull Pilvaker.

untitled-design-25Strenyi Veronika - 4BRO, Ötkert

Vera a branding valóságos királynőjeként részt vett több meghatározó kulturális és szórakozóhely arculatának kialakításában és küldetésének meghatározásában. Fiatalságával és szakmai tehetségével nem, hogy felveszi a versenyt a nagy öregekkel, de ki is válik közülük.

Bekerülni könnyű, fennmaradni nem - Sztorik az éjszakai életből: Óriási piaci versenyben szinte lehetetlen egyedit alkotni, de a 4BRO és az Ötkert megtette. Vera előadásából, mely esettanulmány és storytelling egyben kiderül, hogy hogyan is érdemes a branding folyamatokat úgy elkezdeni, hogy a siker fenntartható legyen.

facebook-carousel-eloadokkal-4Pósfai Gábor - Decathlon

Gábor a kezdetek óta dolgozik a Decathlonnál, ahol végigjárta a ranglétrát. 2011-ben nevezték ki a cég ügyvezető igazgatójává, irányítása alá tartozik jelenleg nem csak az 1300 fős magyarországi csapat, de segíti a horvátországi, szlovéniai és ausztriai leányvállalat működését is.

Sportóriásból lovebrand: A Decathlon rövid időn belül a sportszerkereskedelmi piac vezetőjévé vált. Mindezt úgy, hogy nem pusztán az eladásait tudta évről-évre növelni, hanem a márka ismertségét is. Az előadás egy-egy példa felmutatásával világít rá az elmúlt 11 év fontosabb stratégiai döntéseire, kiemelve pozitív és negatív példákat egyaránt.

facebook-carousel-eloadokkal-3Urbán Zsolt - IAAC

Zsolt immáron 20 éve tevékenykedik a sales és a marketing világában, jelenleg az IAAC-nél, mely 15 éve működik a piacon és jelenleg 5 országban, 7 repülőtér projectjeit kezeli. A budapesti reptéren mintegy 2 millió eurós beruházással építenek egy teljesen digitalis világot.

Digitális marketing a világ legforgalmasabb csomópontjain: Aki szokott utazni, az tudja, hogy a reptér egy különleges világ. Minden új és csillog-villog, a ledek vakító fénye bárkit elvarázsol. Zsolt előadásából megtudhatjuk, hogy csapatával milyen marketing filozófia mentén dolgoznak és milyen hozzáadott értékekre számítanak egy-egy project lezárásánál.

facebook-carousel-eloadokkal-5A fenti nevek mellett joggal merülhet fel a kérdés, hogy kit értünk +2 alatt. Nos, aki kezdetektől fogva figyeli a rendezvényt, bizonyára észrevette, hogy hátulról előre fele töltöttük fel a programot, így egy előadó bizony még hátra van. Ami pedig még ennél is izgalmasabb, az a kakukktujás vendég kiléte!

Minden Digital Session eseményre meghívunk egy olyan meglepetés előadót, aki ugyan nem a szakmában dolgozik, de olyan közéleti személyiség, előadóművész, stb., aki releváns tudást tud átadni a fő témával kapcsolatban. Nem mellékesen, akivel érdemes és titkon talán Te is szeretnél találkozni. Nálunk megteheted!

Ne maradj le, regisztrálj időben, hiszen már nincs sok hátra a szezon legújabb és (talán szerénytelenség nélkül állíthatjuk) legizgalmasabb szakmai rendezvényéig!

digital session budapest

blog