Ismét kényszerítő technikát alkalmaz a Facebook

Szerző: admin,
facebook

Néhány nappal ezelőtt a Facebook figyelmeztette a felhasználókat, hogy töltsék le a Messenger alkalmazást, ha továbbra is szeretnének beszélgetni barátaikkal. Most újabb applikáció letöltésére szólítja fel az embereket. Akik szinkronizálták a fotóikat, azok kénytelenek lesznek a Moments alkalmazást használni, ami már hivatalosan is elérhető világszerte.

elveszítheted a képeidet Facebookon

Sok felhasználó arról számolt be, hogy értesítést és e-mailt is kaptak a Facebooktól, hogy töltsék le a Moments appot, annak érdekében, hogy megakadályozzák a fényképeik törlését. Ezt július 7-ig tudja mindenki megtenni, különben lehet, hogy sok szinkronizált adat fog elveszni. A Facebookon megosztott képeket és videókat ez nem érinti, csak azokat, akik telefonon készült képeiket automatikusan közzé tették egy privát albumban.

Vajon ez a kényszerítő taktika mennyire fog beválni a Facebooknak? Az elmúlt pár napban az App Store legtöbbet letöltött alkalmazások listáját a Messenger vezette. Nem lennénk meglepve, hogy ha az elkövetkező hetekben a letöltések száma elérné az egy milliárdot.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy itthon vajon fognak-e kapni a felhasználók értesítést és valóban eltűnnek-e majd a képek?

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Download Facebook Moments App Or Risk Losing Your Photos


Ajánlott bejegyzések