Menü

Workshop - gyakorlattal teszünk mesterré

Korábbi bejegyzéseinkben olvashattál róla, hogy októberben két napra, 26-án és 27-én bevesszük a Sziráki kastélyszállót, ahol a digtal branding témakörét járjuk körül. A Digital Branding Conference & Workshop Castle of Inspirations esemény előadóit már megismerhetted, de tudod azt is, hogy kik lesznek a második nap főszereplői? Természetesen a résztvevők, hiszen veletek együtt válik interaktívvá a képzés, de ugyanilyen fontosak a trénerek is, akik segítenek hasznosan tölteni a napot! A gyakorlati képzés vezető trénere Hrenkó András, a HRENKO Digital Agency alapítója és ügyvezetője, webfejlesztő, SEO és PPC szakember, akinek felkészült, sokoldalú csapata az elmúlt években rengeteg hazai vállalkozásnak segített alkalmazkodni a legújabb online trendekhez korszerű arculattal és webes technológiával. A foglalkozás tartalommarketinges tudásanyagának átadásáért Jakus Dóra felel. Dóra fiatal kora ellenére már többéves tapasztalattal rendelkezik, aminek nagy részét külföldön szerezte. Szakterülete a webes kommunikáció - mindegy, hogy blogról vagy hirdetési kampányokról van-e szó, ő bármilyen célcsoport nyelvén ért.

Gondolkodj vidéken tiszta fejjel!

2014 októberében útjára indítottuk az Online Marketing Inspirációk workshop sorozatot a Google Ground támogatásával, amely legutóbb 15. alkalommal került megrendezésre. A kitűzött cél mindig egyezett: olyan hasznos és érdekes információkat, friss tudásanyagot átadni az online marketingeseknek és cégvezetőknek, amelyek azonnal bevethetőek a mindennapi munkában és inspirációs forrásként szolgálhatnak. Ezt most sem terveztük másképp, ráadásul valós időben, egy valós projektet oldunk majd meg, hogy használható tudással és egy, hazánkban viszonylag új szoftver, az Active Campaign alapos megismerésével távozhass! A részletekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk!

Nevezhetjük kiscsoportnak vagy műhelynek a jelentése ugyanaz.

A workshop fogalma egyáltalán nem újdonság, hiszen ez egy olyan csoportos foglalkozás, amellyel már az egyetemen is megismerkedhettünk szeminárium néven. A lényege, hogy a tanár vagy tréner átadja a jelenlévőknek a tudást, amelyet aztán gyakorlatban is vissza kell adniuk. Nálunk azonban nem kell azon aggódni, hogy rossz jegyet kapsz! Az igazán fontos az, hogy elsajátítsd azt a tudást, amelynek birtokában sokkal könnyebben veszed majd az eléd gördülő akadályokat a jövőben. A légkör általában családias, így nem fogod magadat kellemetlenül érezni, a kastélyszállóban található termek atmoszférája pedig segít abban, hogy átvedd a workshopunk hangulatát.

További információért és a kedvezményes csomagokért keresd fel a www.digitalbranding.hu oldalt, ne maradj le Te sem!

hrenko-banner
blog