Menü

Lehull a lepel - Meglepetés YouTube sztárok a HRENKOnál!

A digitális világban elképesztően nehéz brandet alkotni, főleg az ifjabb generáció tagjai között, de nem lehetetlen. Vannak olyan sikeres fiatalok, akik hamar véleményvezérré válnak és nem okoz számukra gondot a nagy tömegek folyamatos elérése sem. Ők a YouTube sztárok! Az idei rendezvény igazi fénypontja, hogy nálunk élőben találkozhatsz kettővel is! A fiúk összesen 4 sikeres csatornát vezetnek, meghatározzák a hazai online trendeket. Sikertörténetüket és jó pár hasznos tippet meg is hallgathatsz tőlük, ha eljössz a konferenciára.

YouTube sztárok élőben:

Szirmai Gergő: a legismertebb magyar videóblogger, filmkritikus. A videómegosztón vált híressé a Hollywood News Agency sorozat készítésével. Az elsők között lett YouTube-partner az országban, 2014-ben pedig egy ideig övé volt a legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar YouTube-csatorna. Jelenleg közel 400 000 ember követi.
YouTube sztárok
Kiss Imi: GörbeTükör nevű csatornáján alig egy év alatt majdnem 20 000 feliratkozót szerzett, emellett Gergővel közösen készíti az AFK Légió és a GameDay Iroda videóit. A GörbeTükör azzal a céllal jött létre, hogy megmutassa: a külföldi, unalomig játszott slágerek szövege sem művészibb, mint egy magyar popszám. A tükörfordítással készített dalok mellett saját számokat is írnak egy-egy hazai előadó jellegzetes stílusában.
YouTube sztárok
Szeretnél Te is élőben találkozni velük? Ne maradj le, jelentkezz a Digital Branding Conference & Workshopra, hogy meghallgathasd Gergő és Imi előadását, aztán egy egész napot tölthess a YouTube legismertebb hazai személyiségeivel!
konferencia
blog