Menü

Menő névjegykártya? Tippek, hogy mindenki a tiédet akarja

Névjegykártya. Kis méretű papírlap, ami adatokat tartalmaz és legtöbbször egyetlen pillantásra méltatva csúsztatod a zsebedbe, jobb esetben a névjegykártya tartóba, majd mikor szükség lesz rá, azt sem tudod hol keresd, mert idő közben elkeveredett. Ízlésről vitatkozni persze nem lehet, de valljuk be, a legtöbb névjegykártya nem éppen vizuális élmény, így emlékezni is igazi kihívás rájuk. Van azonban kivétel, például ez a 15, amit meg is mutatunk nektek. Eltérő a tulajdonosuk, a formájuk, a betűtípusuk és még sok más különbség is van, csak egy közös: elájulnánk, ha valaki ilyet nyújtana át! 1. Pulzusmérő névjegy El is kell mellé egy orvos, mert annyira menő, hogy szinte már fáj. El nem tudjuk képzelni, hogy mennyibe kerülne ilyenből párszáz darabot legyártatni, de ha menő sebész vagy, biztos belefér.

2. Sajtreszelő névjegykártya Nagyszerű termékhez nagyszerű névjegykártya jár a cégvezetőknek. Ezt tudták is a Bon Vivant sajtkereskedésnél, akik ezt az őrülten cuki, apró sajtreszelőt formázták a kártyájukból. Kreatív, emlékezetes és valamiért nagyon szívesen ennénk egy kis sajtot!

névjegykártya

3. Extra kreatív katapult kártya Ha az ügyfél érdeklődik a középkori haditechnika iránt vagy egyszerűen csak szeret játszani (és ki ne szeretne?), ez a névjegykártya biztosan nem kerül az elveszett holmik közé.

4. Ablakos névjegykártya Most komolyan: ha ezt csinálják a névjegykártyájukkal, vajon mit tudnak egy igazi ablakkal? Meggyőző, lenyűgöző, ráadásul bizony átlátszó plasztikra van nyomtatva, úgyhogy még át is látsz rajta! Imádjuk!

névjegykártya

5. Tetris névjegykártya Nem tudjuk melyik üzleti szegmensbe illik egy Tetrises névjegykártya, de mindenképpen szeretnénk egy ilyet kapni valakitől!

6. Személyi edző névjegykártya A megfelelő nyújtás nagyon fontos edzés után, egy névjegykártya esetében már kevésbé, de elég ötletes ez a megoldás. Bár ha jobban belegondolunk, ha nem vagy elég izmos ahhoz, hogy nyújtással meglásd a feliratot, nem is jutsz el soha az edzőhöz.

névjegykártya

7. Zsírkréta névjegykártya Ismét egy remek példája annak, hogy hogyan szórakoztasd azt, akinek átadnád a névjegykártyád. Ebben az esetben mi mondjuk papírt is adnánk hozzá, de ez már csak részletkérdés.

8. Lego névjegy(kártya)

A Lego munkatársainak névjegye még csak nem is kártya, viszont annál királyabb! :)

lego névjegykártya

9. Kamera névjegy Fények, kamera, felvétel indul és alkalmazz engem! Mindezt ráadásul egyetlen szó nélkül, ám az egyik legmenőbb névjegykártyával, aminek kivitelezése még csak nem is nagy kihívás.

névjegykártya

10. Gépezet névjegy Többek között mérnököknek lehet ideális egy ilyen mozgatható, fogaskerekes névjegykártya, ami a legeslegjobban bizonyítja a szakértelmet már az első kézfogás után.

11. Vagdosható névjegy Ha a kezünkbe kerülne egy ilyen névjegy, biztosan csak abba a szalonba járnánk, amihez az adott fodrász tartozik. Elképesztően ötletes, emlékezetes megoldás és tényleg nem kell hozzá sok minden!

névjegykártya

12. LED névjegykártya

Teleportálni még nem tudunk, de a LED névjegykártya létezése biztosít róla, hogy a jövő megérkezett. Bár tulajdonosoknak, szoláriumban dolgozóknak, DJ-knek elengedhetetlen kiegészítő az üzletkötéshez.

Reméljük tetszett az összeállítás és sikerült némi inspirációt szerezni, amiből persze sosem elég, úgyhogy szeretettel várunk Facebookon az Online Marketing Inspirációk csoportban!

15 Crazy-Cool Business Card Ideas That Are Sure To Make You Stand Out From The Crowd

blog