Menü

Most megszereted a számokat - íme a Google Data Studio

A Google Analytics a minap egy frissítésre hívta fel a figyelmünket. Bár itthon még várni kell rá, már láthatjuk, hogy hogyan is működik a Google Data Studio. Hogy mi ez és a jövőben miért lehet hasznos? A következőkben kiderül! A Google Data Studio (beta) biztosítja mindazt, amire szükséged lehet. Az adataidat széppé varázsolja, informatív jelentéseket kaphatsz, amiket könnyű olvasni, könnyen megoszthatóak és teljes mértékben testreszabhatóak. A segítségével, akár 5 egyéni jelentést is létrehozhatsz korlátlan szerkesztéssel és megosztással. Ez sajnos jelenleg még csak az Egyesült Államokban érhető el.
Google Data Studio születése egy új korszakot hozhat a szervezetek fogyasztásában, a megosztásokban és felhasználásokban, olyan elemzési adatokhoz lehet hozzájutni, ami megváltoztatja az üzleti értékeket.

Joao Correia - Director of Data Insights at Blast Analytics & Marketing

Nézzük, ezek hogyan működnek élesbe:

Élő, interaktív jelentések és kezelőfelületek

Fedezd fel a jelentéseket és kezelőfelületeket, a különböző funkciókat és adatforrásokat.

google data studio

Az adatok könnyebben elérhetőek és hasznosabbak lesznek mindenki számára. Nincs több adatkérés, CSV fájlok és táblázatok körbeküldözgetése. Nincs több statikus és elavult jelentés. Végre egy jelentéskészítő megoldás, ami úgy működik, ahogyan te dolgozol. Közvetlenül csatlakozik az összes kulcsfontosságú adatodhoz és mindig naprakész.

Ha szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Google Data Studio

blog