Menü

Nálunk is elérhető a világ legnépszerűbb alkalmazása

A nyár másik slágere a Pokémon Go után a Prisma nevű applikáció. Az iOS-es debütálása óta egy hónap telt el és már az Androidos felhasználók számára is elérhetővé vált! A képszerkesztő alkalmazás eltér az Instagramon megszokottá vált filterektől, ahol csak annyit kell tenned, hogy ráhúzod az adott képre a szűrőket. Itt teljesen új koncepcióba helyezi a fotódat. Nem pusztán filterről van szó, hanem arról, hogy mesterséges intelligenciával újra rajzolják a képedet. Itt tudni kell, hogy nem közvetlenül a telefonon történik a változtatás, hanem a cég szerverén. A cég vezetője Alexey Moiseenkov megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell attól tartanunk, hogy ezeken a szervereken bárki láthatja majd a privát fotóinkat, mert az effekt után a képet nem fogják tárolni.

Olyanná alakítjuk át a képeket, mintha egy igazi művész alkotta volna őket.

prisma prisma

A Prisma neves művészek stílusához hasonlóan alakítja át képeidet, mintha csak Van Gogh, Picasso vagy Levitan festették volna a fotóidat. A neurális hálózatok és mesterséges intelligencia kombinációjának köszönhetően emlékezetes pillanatok örökíthetőek meg időtálló műtárgyakként.

Az alkalmazás minket azonnal megnyert, hiszen 33 filter áll rendelkezésünkre, ahhoz, hogy tetszés szerint tudjuk a képeinket alakítani. A cég vezetősége pedig úgy gondolta, hogy ha lesznek olyan filterek, amelyek nem annyira kedveltek, azokat törölni fogják és helyettük újakat tesznek be az app-ba. A jövőben pedig videós megoldásokat is szeretnének elérhetővé tenni a felhasználóknak, hogy az élmény még jobb legyen! Az elkészített képeket természetesen megoszthatod bármelyik közösségi média felületen (Facebook, Instagram stb.). A világ legnépszerűbb alkalmazása lett pillanatok alatt, hiszen naponta 1. 55 millióan használják aktívan. A legtöbb megjelent képen észrevehetjük, hogy a jobb alsó sarokban megjelenik a Prisma logója, ezt természetesen el lehet távolítani a menüben. Töltsd le te is ezt az új alkalmazást és érezd magad egy napra igazi művésznek a filterek segítségével!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Prisma for Android is now live for all in the Google Play Store

Prisma uses AI to turn your photos into graphic novel fodder double quick

Why everyone is crazy for Prisma, the app that turns photos into works of art

 
blog