Menü

Neked is a Swiftmoji lesz az eddigi kedvenc funkciód!

Talán emlékeztek még arra, amikor megjelent az a funkció a mobilos billentyűzeteknél, amely segít megtalálni a legmegfelelőbb szót, amit használhat az ember (T9). Ennek nyomán fejlesztették ki a Swiftmoji alkalmazást a billentyűzetekhez, amely ugyanezzel a technológiával segít megtalálni a tökéletes emoji-t bármilyen szituációban.
A Swiftmoji az új alkalmazás, amely segít többet mondani minden szituációban!
A Swiftmoji az első ilyen alkalmazás, ami iOS-en és Androidon is elérhető. A segítségével megtalálhatod a tökéletes emoji-t, az alapján, amit leírtál. Az Android-os telefonok esetében teljes cserét igényel a billentyűzet, míg az iOS esetében csak az emoji billentyűzet változik, de ez egyelőre csak angol nyelven elérhető a fejlesztés. Az emoji-k népszerűségét figyelembe véve azonban csak idő kérdése, és az összes nyelven elérhető lesz a funkció.

Ahogy az applikáció mögött álló vállalat mondta:
A Swiftmoji-val nem kell többet frusztráltan kutatni a meglegfelelőbb emoji után, hanem akár olyan új hangulatjelre is rátalálhatsz, amelyeket addig nem is vettél észre.
A több, mint 72 új karakterrel, amit a Twitterhez nemrég hozzáadtak, óriási kihívássá vált a legjobb emoji kiválasztása - persze nem gondoljuk hogy nincs ennél nagyobb gondja valakinek, mostantól azonban biztosan senkinek sem kell ezzel küzdenie. :P Akár már ma is letöltheted iOS és Android készülékedre!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Swiftmoji Will Be Your Favourite Emoji Keyboard… Ever

blog