Menü

Tartalommarketing best of - a legjobb 5 blogbejegyzés

A tartalommarketing témakörét többször is körbejártuk már blogunkon. Azonban egy percig sem lehet elhanyagolni ezt a területet, hiszen minden vállalkozás számára fontos, hogy megszerezze és meg is tartsa olvasóit. A tartalommarketing eszközeivel ez is lehetséges, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az 5 legjobb blogbejegyzésünkkel, amit a témában írtunk. Ahhoz, hogy bejegyzéseddel el tudd kápráztatni az olvasót úgy, hogy a későbbiekben is emlékezzen arra, mit olvasott, olyan tartalmat kell előállítanod, amely egyszerre informáló, humoros és magával ragadó. Az alábbi válogatásban láthatod, hogy ezek miért fontosak és hogyan valósíthatóak meg a legegyszerűbben bárki számára.  

1. Miért jó nekem a tartalommarketing?

tartalommarketing Bejegyzésünkből megtudhatod, hogy a tartalommarketingnek milyen előnyei vannak, amelyekkel te is élhetsz annak érdekében, hogy vállalkozásod, terméked keresetté váljon és befusson a piacon. A legfontosabb az, hogy építs az emlékekre, kapcsolatokra, tedd izgalmassá azt, amit el akarsz mondani másoknak, és folyamatosan találj ki valami újat, amellyel megfoghatod a közönségedet!  

2. Tartalom optimalizálás az alapoktól

tartalommarketing Ahhoz, hogy az előállított tartalmaddal sok embert érhess el, több dologra is oda kell figyelned. Az első, és talán a legfontosabb a cím megadása. Nem mindegy, milyen formában és milyen információkat osztasz meg olvasóiddal a címben. Ezen kívül fontosak még a H2 tag-ek, a közösségi média megosztások, az egyedi képek használata, a gyorsaság, a meta leírás, a belső linkek és az újrahasznosítás is, ahhoz, hogy a siker garantált legyen. Blogbejegyzésünkből ezekről bővebben is olvashatsz!  

3. Nem tudsz miről céges blogot írni? Dehogynem!

tartalommarketing Akár az "unalmasabb" iparágban működő cégek számára is fontos lehet a blogolás ügyfeleik, vásárlóik megtartása szempontjából. Cikkünkben mutatunk 10 példát arra, hogyan lehetne több olvasót szerezni saját vállalkozásunk számára. Érdemes szakértővé válni egy adott témában, vagy akár ügyfeleidet is oktathatod bejegyzéseiddel. Célszerű lehet néha változtatni a nézőponton, hogy minél többeket bevonzhass a tartalmaiddal! Mesélj, legyél lelkes, készíts videókat, figyeld a híreket, vagy akár kreálj egy személyiséget, amivel megragadhatod az emberek figyelmét.  

4. Így turbózhatod fel az elérésedet a Facebookon

tartalommarketing

Azt, hogy a Facebookon hogyan érj el minél több embert nagyban befolyásolja az algoritmusa, amely meghatározza, hogy milyen tartalom jelenjen meg a hírfolyamban. Azonban, hogy minél többször legyen látható céges anyag, szükség van arra, hogy az olvasóidat megismerd, legyél tájékozott az összes aktuális témában és mindig naprakész tartalmat posztolj. A sikerért meg kell dolgozni, de megéri a fáradtság!  

5. Tartalommarketing a világ legjobbjaitól

tartalommarketing Ahhoz, hogy a legjobb lehess a szakmádban, tanulj az egész világon ismert cégektől. Bejegyzésünkben bemutatunk 12 olyan vállalatot, akik a tartalommarketinggel sikereket tudtak elérni. Kövesd te is példájukat, és vidd sikerre elképzelésedet!   A fenti 5 cikkből, amelyek blogunkon megjelentek összességében kiderül, hogy ahhoz, hogy vállalkozásodat siker övezze, a tartalommarketing elengedhetetlen. Olyan eszközöket tudhatsz ezzel magadénak, amelyek segítenek magával ragadni az érdeklődőket. Legyen egyedi elképzelésed a megvalósításról!

Tűnj ki a tömegből!

Ne hagyd, hogy az átlagos mezőnyben ragadj, ugorj ki versenytársaid közül, légy te a legegyedibb!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

blog