Menü

Új korszak kezdődik a YouTube életében?

A YouTube a világ egyik legnagyobb online videós platformja, efelől semmi kétségünk. A videó óriás mégis egyre bosszúsabb, mikor látja, hogy tömegek érkeznek az oldalra, majd hirtelen eltűnnek és versenytársaikhoz mennek át. Viszont, amivel senki nem számolt az az, hogy a Youtube-nak van egy terve:

Backstage!

Ez az újdonság a videó megosztót teljes jogú szociális platformmá alakítja át. A YouTube-nak igen kemény ellenfelei vannak, ha jobban megnézzük. Ott van a Facebook és a Snapchat is, ahol egyre erősebb videókat osztanak meg az emberek nap mint nap, így úgy érezhetjük, hogy nincs is szükségünk a megszokott videó megosztóra. Tehát a YouTube a Backstage nevű platformját szeretné megismertetni a felhasználókkal. Ezzel az újdonsággal a közönségnek lehetősége lesz arra, hogy megosszon képeket, linkeket, szövegeket és hozzászólásokat, ezenkívül pedig lehetőségük lesz szavazni is. Minden megosztás látható lesz a feliratkozóknak. Ez először csak a nagyon felkapott csatornáknak lesz elérhető, de szépen lassan majd találkozhatunk vele mi is az asztali gépeken, illetve mobilokon. Ez egy nagyon nagy lépés a YouTube-nak. A közösségi videó megosztóban elég erős vezető szerepet töltöttek be és komoly érvek sorakoznak föl mellette, hogy érdemes legyen kipróbálni ezt az új lehetőséget!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Backstage: YouTube To Become A Real Social Network

   
blog