Google Adwords Kampányok

A Google AdWords egy PPC (Pay Per Click), azaz kattintás alapú hirdetési rendszer, amely kiváló lehetőséget biztosít weboldalad forgalmának növelésére. A hirdetések demográfiailag jól célozhatóak, így minőségi látogatókat szerezhetsz honlapodra. Költséghatékony online marketing megoldást kínálunk, mivel kizárólag csak a kattintások után kell fizetned.

Weboldalad elemzése után feltérképezzük a releváns kulcsszavakat, és kreatív hirdetési szövegeket vagy bannereket készítünk. Számokban azonnal mérhető eredményeket szállítunk. Google AdWords kampányaidat folyamatosan menedzseljük és elemezzük. Igény szerint rendszeres konzultációs lehetőséget, heti vagy havi jelentést biztosítunk kampányaidról.

Több éves szakmai hátterünknek köszönhetően nem okozunk csalódást. A Google találati listájában a legjobb helyezéseket érheted el Google AdWords keresési kampányokkal. A kiválasztott kulcsszavak és a kreatív reklámszövegek megnövelik látogatóid és vevőid számát. A Display Hálózatban nem csak szöveges hirdetések feltöltésére van lehetőség, hanem banner hirdetésre  is. A hirdetések nagyon jól célozhatóak téma és érdeklődési kör alapján egyaránt.