Image videó készítés

Miért kell image videó? És miért jó az nekem?

Nos, a jövő a kreatív audiovizuális tartalmaké, amik bizony nem tucatjával születnek. Mindenki elfáradt már a sablonos és szakmai ízű megoldásoktól, ezért egy image videó tökéletesen jó arra, hogy valóban megmutasd a céged, vagy vállalkozásod igazi arcát. Persze simán lehet, hogy nincs ötleted, nem tudod, milyen csapásvonalon indulj el és hogyan is fogalmazd meg azt, amit valóban mondani szeretnél. Aggodalomra semmi ok, mi segítünk!

A közös ötletelések elképesztően hatékonyak, hidd el! Te bejössz, elmeséled nekünk az álmod, a terveidet és mi (azaz te és a csapatunk) kéz a kézben „életre keltjük” azt a videót, amit garantáltan imádni fogsz.

Stábot is biztosítunk, tanácsot adunk YouTube ügyben, levesszük a válladról a terheket, neked csak annyi a dolgod, ha aktívan részt veszel velünk ebben a folyamatban, hogy olyan marketing eszközt tudjunk kreálni,  ami végül látható és mérhető hasznot hoz neked úgy ügyfelekben, mint népszerűségben.

Nem akarunk felsorolni tucatnyi hazai és tengerentúli példát, de az image videó manapság már nem kérdés, csak KELL és kész. Szükséges, mert ezzel jutsz be igazán hatékonyan az emberek fejébe, lehet szórakoztató, informatív és érzelmi bevonódást generáló, nem kevés esetben ráadásul elég komoly virális terjedést is előidéz.

A következőkben néhány példa az elkészített munkáinkból:

Van még kérdés? Ha nem, akkor gyere és álljunk neki! Kamera forog! :)