Projektmenedzser

projektmenedzser

 

 

Először is, mit csinálunk?
– Különféle online felületeket és eszközöket tervezünk és fejlesztünk. Weboldal, webáruház, webes alkalmazás, online marketing kampányok, a teljesség igénye nélkül. Mindezt leggyakrabban nulláról felépítve…”ha csak az ötlet van meg”.

Elsősorban azt szeretnénk, hogy ilyen légy:
– Szeress kommunikálni. Máshol megszólnak érte, ha egész nap a telefonon lógsz? Itt örülünk neki, mert tudjuk, hogy a folyamatos és pontos kommunikáció viszi előre a dolgainkat.
– Csapatban dolgozni király. Ezért azt szeretnénk, hogy kiváló csapatjátékos légy, részletekbe menően ismerd mindenki feladatát, közösen gondolkodj és dolgozz a csapatoddal a feladatok megoldásán. Ezután pedig együtt koccints velük a sikerekre. :)
– Találd fel magad. Ez a munkakör nagyfokú önállóságot és irányítóképességet igényel. Ezért azt szeretnénk, hogy pozitívan vágj bele esetleg ismeretlen dolgokba, magabiztosan találj ki új megoldásokat és határozottan vigyél végig feladatokat.
– Tudj lezárni dolgokat. Ha érted miről van szó, te vagy a mi emberünk! :)

Szeretnénk, hogy ezeket csináld:
– Kavargó és formálódó ötletekből megvalósítható, tetszetős és felhasználóbarát online felületeket tervezz fejben – majd papíron és digitálisan – a  fejlesztő kollégák segítségével. Az igények specifikációba tömörítése ugyanis olyan feladat, ami elengedhetetlenül szükséges egy sikeres projekt megvalósításához.
– Irányítsd a csapatot, hogy a fejlesztésért, designért vagy szövegezésért felelős kollégák a lehető leghatékonyabban tudják a munkájukat végezni, és összeálljon a nagy mű.
– Mindenki más előtt gondolkodj az esetleges problémákon. Ha egy hibát vagy problémát gondolkodással megelőzünk, az az igazi siker.
– Törődj az ügyfelekkel. Gyakorlatilag egy új családtagot kapnak a személyedben arra az időre, amíg együtt dolgozunk. Megértően, hozzáértéssel és tisztán kommunikálva kell menedzselned a teendőket köztünk és közte.

Kérünk, hogy akkor jelentkezz, ha birtokában vagy a következőknek:
– Legalább 3 év online ügynökségi projektmenedzsment tapasztalat.
– Magas szintű webes ismeretekkel rendelkezel, és széles körű rálátásod van az online világra, a UX ismeretektől kezdve az agilis fejlesztési módszertanig.
– Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban.
– Jó problémamegoldó képesség, esztétikai érzék.
– Legalább középfokú angol nyelvtudás.

Mi ezt tudjuk kínálni:
– Sok, változatos és folyamatos fejlődést igénylő projekt, amin keresztül betekinthetsz különböző iparágak rejtelmeibe és naprakész lehetsz nagyon sok témakörben.
– Egy végletekig kitartó csapat, aminek tagjai semmit sem hagynak félbe.
– Kedves, fiatal és tettre kész kollégák, akikkel minden megvalósítható.
– Iroda a belvárosban, és a feladatkörhöz illő bérezés.

Jelentkezz és légy te a csapat új tagja.

hello@hrenko.hu, tárgy: projektmenedzser