Sales asszisztens

sales-assistant

 

Keressük új, kiváló kommunikációs és szervezési készségekkel rendelkező kollégánkat sales asszisztens pozícióba. A feladat a HRENKO Digital Agency sales folyamatainak erősítése és fejlesztése, a beérkező ajánlatkérések kezelése, az ajánlatok szerkesztése és kiajánlása.

A pozíció egyaránt igényel csapatjátékot és önálló, produktív munkavégzést. Ha erősséged a kommunikáció, ezen felül kiválóan értesz a digitális marketing feladatok értékesítéséhez, mint a webalkalmazás-fejlesztés, marketing tanácsadás, tartalommarketing szolgáltatások, grafikai- és arculattervezési feladatok, jelentkezz!

Szeretnénk, hogy talpraesett légy, proaktív, rendelkezz kiváló kommunikációs érzékkel szóban és írásban is, de mindenek felett várjuk a precizitást, az igényes munkavégzést, és a fent felsorolt szolgáltatásokban való jártasságot.

Pontos feladatok:

– Ajánlatkérések kezelése
– Személyes találkozók szervezése és koordinálása
– Tárgyalásokon való részvétel, jegyzetanyag készítése
– Brief, vázlatos specifikáció és árajánlat készítése
– Ügyféllel való kapcsolattartás (információ egyeztetés a sales csapat és az ügyfél között)
– Szerződések készítése, egyeztetése
– Új értékesítési csatornák önálló felkutatása és aktiválása

Elvárások:

– Precizitás és pontosság
– Teherbíró, stabil személyiség, azaz jó, ha bírod a pörgést.
– Kommunikatív, kreatív és minél talpraesettebb személyiség, mert minden egyes partner esetében egyéni problémákkal és igényekkel fogsz találkozni, amikre szintén egyéni megoldásokkal kell majd szolgálnod.
– Felsőfokú vagy tárgyalási szintű angoltudás, ugyanis külföldi értékesítési feladatok is várnak majd rád.
– Kommunikáció, marketing, értékesítés vagy pénzügyi területen végzett tanulmányok, és gyakorlati ismeretek
– Digitális marketing ismeretek, itt ugyanis nem termék-, hanem digitális szolgáltatás értékesítése a feladat

Előnyök:

– Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, esetleg junior minőségben, és szeretnél fejlődni, új kihívásokkal találkozni.
– Általános webfejlesztési és UX ismeretek

 

Cserébe egy rohamosan fejlődő, fiatal csapat tagja lehetsz, akik minden feladatot igyekeznek a lehető legkreatívabban megoldani. Amennyiben érdekel a feladat, jelentkezz a hello@hrenko.hu címen és tudd meg a további részleteket tőlünk egy személyes interjún! Várunk!