Kreatív szövegírás

Hogy miért fontos a kreatív szövegírás és miért hódít egyre nagyobb teret? Ennek több oka is van. Egyrészt a Google rájött, hogy sokkal értékesebbek azok az oldalak, melyek folyamatosan frissülnek naprakész tartalmakkal és ott tartják az olvasót, mint a sablonos szöveggel, másolt tartalmakkal dolgozók, másrészt a felületeken eltöltött idő és maga a közösség, a content, akkora kincs lesz 2016-tól, amit talán elképzelni sem tudunk.

Írni azonban nem könnyű dolog és sajnos mi is azt tapasztaljuk, hogy a honlapok, a blogok és a közösségi média szövegek, a PR cikkek és a hírlevelek is elég gyengék manapság, hiszen írást kevés helyen oktatnak, akik viszont ezzel hivatásszerűen foglalkoznak, azok általában nem online ügynökségeknél, hanem a médiában dolgoznak.

kreatív szövegírás

Nekünk viszont olyan szövegírónk van, aki többek között Hollandiában tanulta a nemzetközi kommunikációs trendeket és kimondottan a social media marketingre specializálódott. Tud helyesen írni és olyan mondatokat kreálni, ami akár több jelzővel és alannyal is el van látva, szóval ha valóban igényes és szórakoztató szövegre vágysz, akkor szólj bátran, azt is szavakba önti, amit más nem tud.

Ráadásul, mivel multifunkciósak vagyunk, ha szükség van rá, rendbe tesszük a weboldalt és a landing paget, de akár újat is tudunk készíteni. A különböző munkafolyamatokat nem szervezzük ki, minden házon belül történik, így garantáltan összhangban lesz, aminek kell és a munka is gyorsabban halad.
Ajánlott bejegyzések