Webmarketing
képzés

Intenzív online marketing tréning cégvezetőknek és marketingeseknek

TUDNI AKAROD, HOGY HOGYAN SZEREZHETSZ TÖBB ÜGYFELET A WEBEN?

Cégvezetőként mindenhez értened kell, hiszen te felelsz az egész vállalat sikeréért, ami nagyon összetett feladat. Gyere el a képzésünkre, ahol egyetlen, intenzív nap alatt megtanítunk rá, hogy hogyan használd a webmarketing eszközeit és hogyan légy sikeres!

Egynapos, intenzív tréning és tanácsadás

Szeretnél megjelenni a weben, de nem tudod, hogyan? Netán új arculatra van szükséged? Szeretnél üzleti sikereket elérni, hatékonyan kommunikálni és mielőbb bevételt termelni? Esetleg felújíttatnád a meglévő weboldalad, hogy hatékonyabban működjön? Elégedetlen vagy a külsejével, átalakíttatnád, hogy hűen visszaadja céged, vállalkozásod arculatát?

Vedd kézbe a webmarketinged irányítását!

Bármilyen webfejlesztés során rengeteg pénzt, időt és energiát spórolhatsz meg, ha már tudod, hogy mire van szükséged, hogyan valósítható meg mindez és kinek a segítségével. Ha elvégzed a képzésünket, könnyedén meg tudod tervezni weboldalad, online megjelenésed és marketinged, hogy azt a lehető legkevesebb idő alatt, a legoptimálisabb költséggel meg tudd valósítani, majd költséghatékonyan, eredményesen üzemeltethesd.

Mit fogsz megtanulni nálunk?

  • Segítünk a megfelelő technológia kiválasztásában és elmagyarázzuk, hogyan és milyen fejlesztéseket kell megrendelned.
  • Eligazítunk abban, hogyan érdemes tartalmat írnod, szerkesztened és milyen tartalmakra lesz szükséged az eredményes marketinghez.
  • Bevezetünk a látogatottság, eredményesség mérésbe, a Google Analytics használatába és annak meghatározásába, hogy mi működik nálad és mi nem.

A képzés ráadásul nem csak oktatást foglal magában: Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg kérdésed van a témában, így a sikeres jelentkezés után elküldheted nekünk a 3 legfontosabb kérdésedet, amelyeket a képzés utolsó blokkjában személyes tanácsadás keretén belül megbeszélünk és megválaszolunk.

Kipróbált módszerek sokéves tapasztalatra építve

A HRENKO Web Solutions and Consulting az elmúlt években több száz cég számára készített weboldalt, arculatot és kampányokat. Jól tudjuk, milyen problémákkal szembesülsz és milyen megoldásokravan szükséged a sikerhez!

Talán elsőre nem is sejted, de az eredményes honlapkészítés alapos tervezést, pontos specifikációkat, részletes költségtervet igényel. Ahhoz pedig, hogy az online marketinggel kapcsolatos elképzeléseid megvalósulhassanak, ismerni kell a webes technológiai lehetőségeket és tisztában kell lenni azzal, hogy a fejlesztés során kinek mi a feladata, az utómunkákról és a folyamatos fenntartásról nem is beszélve.

Mi pontosan azért állítottuk össze ezt a tréninget, hogy magabiztosan kézben tudj tartani mindent, ami a webes megjelenéssel és az online marketinggel kapcsolatos elképzeléseid megvalósításához szükséges!

Hogyan zajlik a képzés?

A képzésekre kis létszámú, maximum 8 fős csoportokat szervezünk, amelyekben nem lehetnek konkurens, ugyanazon a területen tevékenykedő cégek. Így minden, számodra fontos kérdést nyugodtan megbeszélhetünk.

A tréning teljesen interaktív, így menet közben bármikor kérdezhetsz, sőt, szeretnénk is, hogy folyamatos beszélgetés, párbeszéd alakuljon ki a résztvevőkkel, így mindenki hatákonyabban mélyítheti el az ismereteidet! Az egyes témákat is annak megfelelő részletességgel dolgozzuk fel, mire kíváncsiak a résztvevők.

Az általad előre megadott kérdésekre így lehet, hogy menet közben választ találunk, de ezekre mindenképpen visszatérünk a nap végén az egyéni konzultáció során.

Kiket várunk?

A képzést cégvezetőknek, vállalkozóknak szánjuk, akiknek részt kell venniük weboldalkészítésben, redesignban rendszeresen, vagy egy aktuális projekthez kapcsolódóan.

Különösen hasznos lesz számodra a kérdés, ha úgy érzed, hogy eddig nem használtad ki a webmarketingben rejlő összes lehetőséget, vagy induló vállalkozásod számára készíttetsz weboldalt, esetleg a meglévőt szeretnéd felújítani, redesinolni, majd ennek elindítani a marketingjét.

Miért kell eljönnöd?

Mert megtanítunk az alapvető és titkos praktikákra is!

Mert pénzt fogsz spórolni ezzel a tudással, ráadásul nem is keveset!

Mert a képzés után magabiztosan valósíthatod meg a terveidet!

Mert a személyre szabott tanácsadás keretében segítünk leküzdeni azokat az akadályokat, amelyekkel nem tudsz megbirkózni egyedül a megfelelő ismertek és tapasztalat híján.

Mert a spóroláson túl a bevételszerzést is maximalizálhatod a tanultaknak hála!

Előadók:

Hrenkó András Ügyvezető

A HRENKO alapítójaként és ügyvezetőjeként több száz webes projektet bonyolítottam le az elmúlt években. Mindezek során segítettem ügyfeleimnek kidolgozni a webes megjelenés legmegfelelőbb formáját az arculattól az alkalmazott webes technológiáig, zökkenőmentesen lebonyolítani a fejlesztést, majd elindítani és üzemeltetni PPC kampányaikat és online marketing tevékenységüket.

Neked is ebben fogok segíteni: a képzésen megtanítom neked mindazt, amit az eredményes webfejlesztés és webmarketing megvalósításához tudnod kell. A képzésen megbeszélheted velem a webes projektek során felmerült problémáidat és együtt dolgozunk ki új ötleteket, megoldásokat a számodra.

Jakus Dóra Webmarketing tanácsadó

A szövegírás szerelmeseként és a webes technikák iránti érdeklődésem folytán egyenes út vezetett az online marketing irányába, rövidesen pedig cégek online kampányainak sokaságát, illetve folyamatos netes kommunikációját felügyeltem. Szakterületem a közösségi média, de fogadjunk, hogy az egyszerű webes területek kapcsán is tudok újat mondani!

A tréningen segítek megérteni az online kommunikáció fontosságát, és felmérni a jelenlegi helyzetet, hogy közösen jöhessünk rá, hogy melyek azok a tartalomformátumok, amivel mérhető sikert érhetsz el. Amint ezzel megvagyunk, rátérünk magára a mérésre is.

Időpont és ár

Időpont:

A következő, már meghirdetett képzés időpontja, melyet legalább 5 fő estén indítunk:

  • Jelenleg nincs előre meghirdetett időpont

Helyszín:

HRENKO Digital Agency,
Budapest, V. kerület,
Papnövelde utca 1., 4. em. 2.

Részvételi díj:

A képzés ára: bruttó 39 900 Ft.

Az ár tartalmazza:

  • Jegyzetfüzet, toll
  • Oklevél a képzésen való részvételről
  • Catering: reggeli, üdítők és nap közben korlátlan kávé fogyasztás

Kérdésed van a képzéssel kapcsolatban?

Hívj minket vagy írj nekünk!
E-mail: info@hrenko.hu
Telefon: +36 1 631 2509 (munkaidőben)

Szükséges-e a részvételhez bármilyen előképzettség?

Nem, de az alapvető webes ismeretek természetesen előnyt jelentenek.

Kinek nem szánjuk a képzést?

Ha magad is webfejlesztő, online ügynökség munkatársa vagy, akkor neked valószínűleg nem tudunk újat mondani, viszont szívesen látunk a következő Online Marketing Inspirációk workshopunkon. Ha úgy érzed, nem tartozol a célcsoportba, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és megmondjuk, érdemes-e eljönnöd!

Jelentkezés

Személyes adatok

Számlázási adatok

A HRENKO Web Solutions and Consulting fenntartja magának a jogot, hogy versenyérdekekre való tekintettel visszautasítson bizonyos jelentkezéseket. A sikeres regisztrációról és a további teendőkről minden esetben 72 órán belül, e-mailben értesítünk!