Sütik kezelése

A Twitter is bekapcsolódott a pillanatok megosztásába

Szerző: ,
twitter

A Twitter végre elhozta a pillanatok megosztásának a lehetőségét a telefonodra, ami már két hónapja elérhető volt a felhasználók számára az asztali gépeken. A Moments ugyanis a legjobb módja annak, hogy egy elmeséld a történetedet az ismerőseidnek.

A tweetek segítenek abban, hogy a másik által felvett eseményeket összekösd a sajátoddal és egy történetet hozzatok össze, majd ezt megoszd a saját szemszögedből.

Eddig nem hozhattál létre pillanatokat, hanem csak megnézhetted őket, azonban most változásokat vezettek be. Ez az alkalmazás persze nem új, hiszen a Snapchat erre építette a funkcióját és a Facebook, Messenger, Instagram is elkezdte koppintani ezt a lehetőséget. Legyünk bárhol szeretjük megosztani a velünk történt dolgokat minél több platformon más és más szemszögből. Ez pedig ahhoz vezet, hogy a marketingeseknek is át kell majd gondolni pár dolgot, hogy mit hol lesz érdemes közzétenni és milyen formában. A twitterezők ugyanis egy másik réteghez tartoznak és máshogyan kell a kedvükben járni.

Mostantól bármilyen csiripelést, amit kedveltél, hozzáadhatod a Momentshez, közvetlenül a telefonodról. Természetesen ezeket már elérheted Androidról és iOS-ről is.

Csak annyit kell tenned, hogy megérinted a lefelé mutató nyilat bármelyik tweetnél és kiválasztod az “add to Moment” opciót.

twitter

A Twitter kétségtelenül egy mobil felhasználó platform és ezért látjuk értelmét, hogy ezt a funkciót elérhetővé tették az okostelefonozók számára is. Itt már csak az a kérdés, hogy miért nem ezzel kezdték?

Ha még több ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni az online marketing világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba!

You Can Now Create Twitter Moments On Your Phone


Ajánlott bejegyzések