Menü

Döntött a Facebook: egységesített levelezés a vállalkozásoknak

Néha nehéz minden egyes platformot figyelemmel kísérni, ahol jelen vagyunk, és ha te is így érzel ezzel kapcsolatban, akkor van egy jó hírünk! Ugyanis van rá megoldás, hogy ellenőrízd az oldalaidat (Instagram, Facebook, Messenger) és a topon legyél! Ezt hívják egységesített postaládának. A Facebooknak hála ez rövid időn belül mindenki számára elérhető lesz! A social mediában való jelenlét során nehéz mindent nyomon követni és sokszor még a Facebook is kihívást jelent. Most úgy tűnik végre van egy lehetőség, amivel megszűnik a problémád, ez az egységesített postaláda, amely átcsoportosítja a beszélgetéseidet egy helyre! facebookBenji Shoamir, a Facebook globális vezetője, elmagyarázza, hogy ez miért lesz az egyik legsikeresebb szolgáltatás a felhasználók számára:
Vannak olyan emberek, akik egyszerre több telefont is használnak annak érdekében, hogy minden folyamatot kézben tudjanak tartani, reagálni tudjanak a különböző beérkező üzenetekre, kommentekre.
Mostantól kezdve nyomon követheted az eseményeket és válaszolhatsz mindenre az egységesített postaládának köszönhetően, amely a Facebook Pages alkalmazásban található. Ez az újdonság csoportokra bont mindent, amire reagálnod kell: Facebook bejegyzéseket, látogatói hozzászólásokat, üzeneteket és Instagramos kommenteket. Ha attól tartanál, hogy összekeveredik az információ, akkor létre hozhatsz egyedi csatornákat is. facebookA postaládát már tesztelik a Pages-ben, tehát pár héten belül elérhető lesz mindenki számára. Annyi már most biztos, hogy sokkal könnyebb lesz vele az oldalak kezelése és nem kell százfelé szakadnod!

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt gyűjteni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

Facebook Launches A Unified Inbox For Businesses

blog