Menü

Facebook Live Map - pillanatok alatt megtalálod a legjobb streameket

Mióta a Facebook Live mindenki számára elérhetővé vált még februárban (legalábbis elméletben, mert több munkatársunk még mindig nem látja a lehetőséget), több ezer felhasználó kezdte el használni az élő közvetítést. Innentől kezdve pedig biztosak lehettünk abban, hogy mindig lesz valaki, aki használni fogja és videóra veszi, hogy éppen mi történik. A Facebook Live Map segítségével megtalálhatod ezeket a közvetítéseket bárhol és bármikor a világon. A funkció nagyon hasonlít ahhoz, amit a Periscope indított el a múltban. Minden live streamet egy kék pontot jelöl a térképen és ha rámész, akkor egy kis ablakban látni fogod a történéseket. Facebook live map Ez a térkép nagyon hasznos, amikor csak böngészed a videókat, mert ameddig vársz egy felvételre simán nézhetsz egy másikat a kis ablakban. A Live Map kering egy ideje, de a Facebook csapata mégis most döntött úgy, hogy könnyen hozzáférhetővé teszi mindenki számára, azzal hogy egy parancsikont tesznek be a menübe.
Áprilisban már 60 ország számára elérhető volt a Facebook Live.
Nálunk a múlt héten mutatkozott először, amire a Facebook fel is hívta a figyelmünket! Ha érdekel, hogy hogyan tudod majd használni, akkor ehhez adhatunk egy kis segítséget. Érdemes kipróbálni, hiszen ez egy nagyszerű lehetőség, hogy még több követőt gyűjts!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Facebook Live Map Lets You Find The Best Streams In Seconds

blog