Menü

Frissít a Periscope

A folyamatos Facebook és Instagram után a Periscope csapata is úgy döntött, hogy néhány újítást vezet be, ráadásul a hivatalos bejelentésre sem kellett sokat várni. Íme a közlemény a döntésükről.
A közönségünk mindennap elképesztő adásokat hoz létre, legyen szó új helyek felfedezéséről, egy dal előadásáról vagy csak egy szenvedélyes vitáról. Az elkövetkezendő hetekben elindítjuk az adás kereső drón támogatásunkat, hogy az embereknek segítsen közösségeket alkotni, és olyan videókra tudjanak rákeresni, amik valóban érdekelhetik őket. A következőkben, pedig szeretnénk bevezetni azt, hogy ezek a videók 24 óránál tovább is elérhetővé váljanak, ha minden igaz, ez a funkció már a héten elérhetővé is válik. Team Periscope
periscope Keress a csatornák között A bejelentés értelmében a következő hetekben lehetőséged lesz adásokra keresni cím vagy téma alapján. Amikor megérinted a kereső gombot a GlobalSearch-nél, akkor látni fogsz olyan topic témákat, mint #Travel, #Music, #Food stb. Ahhoz, hogy egy topicban sugározz csak meg kell érintened a Broadcast gombot, majd a releváns hashtaget is be kell jelölnöd. Ezenkívül két speciális topicot is teszteltünk, az egyik a FirstScope, ahol üdvözölheted a közösséged egy újabb csatlakozó tagját. A másik a GoPros and Drones, melyben Gopros videó közvetítéseket kereshetsz. Egy új perspektíva a drónokkal A DJI drone segítségével tudod sugározni az adásodat, csak egy Iphone-ra lesz hozzá szükséged, ami kapcsolódik a drónhoz. Ezeket az élő videókat tudod majd narrálni, illetve rajzolni is tudsz majd vele. periscope Videók tárolása 24 órán túl Múlt héten már bemutatásra került ebből egy béta verzió, de a Periscope csapata hosszútávra tervez. Céljuk, hogy te is irányítani tudd ezeket az adásokat. Hamarosan automatikus mentésre kerülnek, de ha nem szeretnéd megtartani törölheted is őket. A 24 órán túli mentés is beállítás kérdése lesz, ezeket majd a profilodban tudod állítgatni. Mi nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk az újdonságokat!

Ha szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Periscope

blog