Menü

Futurisztikus betűtípusok - ha valami különlegesre vágysz

A kortárs design áttörése már a betűtípusoknál is felfedezhető, olyan futurisztikus csodák születnek, amelyek minden képzeletedet felülmúlják és különleges módon feszegetik a határokat. Ha valami újdonságra vágysz, akkor görgess lejjebb!
Néha érdemes szokatlan betűtípust választani, ami egy kicsit frissebb és másabb, mint a megszokott standard feliratok. Ne csak a terméked vagy szolgáltatásod nyűgözze le az embereket, hanem a logód vagy a feliratok egyedi kivitelezése is.
1. Anurati futurisztikus betűtípusok A listán az első Emmeran Richard által tervezett típus, amin már első ránézésre látszik, hogy különleges és nem megszokott betűvel állunk szembe. Válassz egy különleges hátteret és tedd rá a szöveget. 2. Luciana futurisztikus betűtípusok A Luciana egy monospace betűtípus, amely azzal, hogy kicsit más, modern és szokatlan benyomást kelt. Az ultra könnyű mozdulatokkal párosuló sorok egyfajta feminin stílust és dinamikus érzést adnak át. A betűtípus ingyenesen letölthető és teljes mértékben szerkeszthető. 3. Blanka futurisztikus betűtípusok A tervező szintén Emmeran Richard, aki egy minimál designnal képes elérni, hogy úgy érezd, még rengeteg idő áll előtted. Játékos betűtípus, ami akkor a legjobb megoldás, ha szeretnéd, hogy azonnal felfigyeljenek a nevedre! 4. Elixia futurisztikus betűtípusok Az Elixia betűtípus egy hexagonból épült, mind a kis- és nagybetűk különleges karakterjelek alternatívái. Ez nem csak akkor működik jól, mikor egy kivételes darabot akarsz felépíteni, hanem akkor is, amikor azt szeretnéd elérni, hogy futurisztikus, misztikus és ősi hangulatot mutass. 5. Geometric Hurricane futurisztikus betűtípusok Minket már a neve is megfogott! Ha szereted a különleges formákat, akkor ez a típus neked való. 6. Ailerons futurisztikus betűtípusok Ailerons egy letisztult és elegáns lehetőség, amiket bármikor szerkeszthetsz, hogy megfelelő legyen az elképzeléseidnek. Állítsd nagy méretre és válassz olyan képet, ami kiemeli az egyedi részeit. 7. Elianto futurisztikus betűtípusok Az Elianto egyik különlegessége, hogy az A betű helyett egy háromszöget használ és ez már ingyenesen is elérhető. 8. Exan-3 futurisztikus betűtípusok Az Exan-3 kielégíti a futurisztikus design iránti sóvárgásodat egy kis retro érzéssel. Ráteheted plakátra, névjegykártyára vagy olyan anyagokra, amely előnyös lehet ennek a stílusnak. 9. Stellar futurisztikus betűtípusok A Stellar betűtípus igazán sokoldalú. Ha megfelelően használod, akkor olyan érzést fog kelteni mintha tényleg az űrben keringene a szöveg. 10. Neptune futurisztikus betűtípusok Őrült szögek és funky glyphek, mind a Neptune részeit képzik, expresszív modern betűtípus, amellyel biztos lehetsz abban, hogy felhívod rá az emberek figyelmét. Tökéletes lehet plakátokra és logókhoz egyaránt. 11. Lambok futurisztikus betűtípusok Egyedi írásjelek, ha nem akarsz hétköznapi lenni. Bármikor használhatod, mi leginkább plakátokra, meghívókra és névjegyekre ajánljuk. Futurisztikus betűtípusok, ha valami egyedit szeretnél alkotni. A mi tanácsunk az, hogy próbáld meg megtalálni azt az opciót, ami leginkább illik a cégedhez vagy márkád személyiségéhez. Fontos, hogy passzoljanak, mert a későbbiekben is törekedned kell az egységek kialakítására!

Ha szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

50 Free Futuristic Fonts to Help Make Your Designs Look Uniquely Alternative

blog