Hamarosan matricákkal együtt elérhető a LinkedIn chat

Szerző: ,

Ha arra gondolsz, hogy chat és matrica, akkor valószínűleg nem a LinkedIn fog az eszedbe jutni. Tudjuk is, hogy miért: mert ezek teljesen függetlenek a platformtól! A LinkedIn egy professzionális hálózat, egy praktikus eszköz, ha chatelni szeretnél arra ott van a Facebook. Tavaly ősszel a platform igyekezett frissíteni a szolgáltatásait anélkül, hogy bármi fontosat megváltoztatnának. Az egyik része az volt, hogy elérhető a messenger szolgáltatás, ami asztali gépről és mobilról is használható. A másik pedig, hogy matricákat és GIF-eket is tudsz küldeni ugyanúgy, mint Facebookon.

LinkedIn chat

A probléma ezekkel a lehetőségekkel az, hogy a matricák többsége, olyan mintha a 90-es évekből maradtak volna meg és a GIF-eknél olyan kategóriák vannak, mint “nailed it”, “cube life” és “winning”.

Számunkra meglepő, hogy egy ilyen üzleti platformon matricákat és GIF-eket lehet küldözgetni üzletfeleinknek. A LinkedIn elsődlegesen nem azért jött létre, hogy az emberek chateljenek, hanem szakmai szempontból fontos a jelenlét. Nálunk még nem elérhető, de hamarosan itthon is bekopogtat a LinkedIn chat. Ezzel kicsit más vonalba kezdtek bele. Ti mit gondoltok ez jót tesz a LinkedIn-nek?

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

LinkedIn’s chat stickers and GIFs are still (unsurprisingly) absolutely terrible


Ajánlott bejegyzések