Sütik kezelése

Hány fröccs a siker? Tibi atya misét tart

Szerző: ,
Tibi atya

Ha még nem hallottál Tibi atyáról, valószínűleg eddig a Holdon voltál. Nos, ha így van, röviden: Tibi atya nem veti meg a jó bort, de a pálinkát sem, kitiltották Máriakálnokról, ám ez nem zavarta, átköltözött Humbákföldére és onnan szórta tovább az igét, így szerezvén (mai állás szerint, de holnap már biztos több lesz) 815 314 like-ot. Istenes mennyiség lássuk be!

Mivel égi csodáról nem beszélhetünk (lévén Tibi atya egyáltalán nem úgy viselkedik ahogy az illene) egetrengető üzleti terv húzódhat a háttérben. Gondolj csak bele: egy erősen megosztó, mondhatni pusztítóan alpári pap mégis hogy szerezhetett közel egymillió, meglehetősen aktív követőt?!

Jó kérdés, és bár egyelőre nem áll módunkban konkrétumokat elárulni, de ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan ért el az atya mindössze ministránsait dolgoztatva ekkora sikert és 100% organikus elérést, megtudhatod most csütörtökön az évadnyitó Online Marketing Inspirációk Workshopunkon, ahol egyébként más nagyszerű előadók is tiszteletüket teszik majd!

Annyit elmondhatunk, hogy az atya sem az ördögnek adta el a lelkét, de ha neked is egy valós példa kell az imák helyett, regisztrálj még időben, mert vészesen fogynak a helyek! 🙂

 

CTA Online marketing inspirációk workshop


Ajánlott bejegyzések