Sütik kezelése

HD videók az Android felhasználóknak is

Szerző: ,

Azoknak, akik a Facebookot iOS-en keresztül használták, egy ideje már elérhető volt a felvételek lejátszása. Most ezek a HD videók elérhetőek lesznek az Androidos felhasználók számára is.

Az Android Police az, aki először számolt be a változásokról és kifejtette, hogy a videó funkciónak volt egy gyenge pontja, de ez úgy néz ki, hogy most változni fog! Az egész rendszerre kiterjedő kép a képben videó sokkal jobb élményt nyújt és az értesítések is sokkal egyszerűbbek lettek.

Először is, ami a legfontosabb talán az, hogy mostantól a Facebook applikáción keresztül is fel lehet videókat tölteni közvetlenül az oldalra az Androidon keresztül. Ez a lehetőség a fotó alatt fog megjelenni. Az új funkció egyszerre fog felbukkanni az Android felhasználóknál, így nem kell azon aggódni, hogy valakinek később eszmélne az okostelefonja.

Azt ne felejtsük el, hogy a Facebook továbbra is teszteli a HD videókat, amelyről az Android Police azt mondja, hogy ezt a felhasználók el is várják.

Az Androidosok is hamarosan lehetőséget kapnak arra, hogy letudjanak tölteni videókat későbbi megtekintésre. Itt pedig már a lejátszani minőséget is kiválaszthatják, hogy milyen alkalmazásban szeretnék megnézni, itt például dönthetnek a YouTube mellett. Végül pedig, ami a legjobb, hogy nem kell ki-be jelentkezni, ha értesítések érkeznek a telefonra.

Azok számára, akik iOS felhasználók, valószínűleg ez nem újdonság, hiszen nekünk már régebb óta elérhetőek ezek a lehetőségek. Szerencsére a platform feleszmélt, hogy az Androidosoknak is kell az újítás, hiszen az élmény mindennél fontosabb!

Ha még több ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni az online marketing és a közösségi média világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba,
az Online Marketing Inspirációkba!

Android Users Can Finally Upload HD Videos On Facebook


Ajánlott bejegyzések