Menü

A legjobb karácsonyi reklámfilmek 2018-ban

Az év legszebb időszakában a reklámfilmek is váltanak és könyörtelen értékesítés helyett a szívek húrjait pengetik inkább, ezzel gyúrva a márka iránti elköteleződésre, amit aztán egész évben élvezhetnek. Mivel mi magunk is imádjuk a karácsonyt, illetve a jópofa reklámokért is rajongunk, összeszedtük a 2018-as etap legjobb kisfilmjeit. Nekünk ezek tetszettek a legjobban eddig. Zsepiket elő! Kezdjük mindjárt az immáron hagyományossá vált John Lewis reklámfilmmel, amiben idén nem kisebb személy működött közre, mint Sir Elton John. Ahogy az lenni szokott csodálatos kép világot, remekbeszabott zenét (az egyik kedvencünk ráadásul) és egy frappáns üzenetet kapunk: egy ajándék sorsfordító lehet bárki életében. Hogy mennyire? Nos, ezt Elton mutatja meg nekünk az időben visszafelé haladva. Nézd meg!

Másodikként a McDonald's ünnepi reklámját szeretnénk megosztani veletek, ami azért különleges, mert amennyire tudjuk, a Meki eddig nem brillírozott a témában, de a 2018-as reklámjuk cuki, megható és humoros is egyben. Ki gondolná, hogy a Mikulás sem hohohózza végig a műszakját és szegény rénszarvasoknak sem fenékig tejfel a meló? Végül persze jól végződik minden, de az elején picit azért izgultunk. Ráadáskéntt, ha pedig mindig is kíváncsi voltál, hogy ki vesz répát egy gyorsétteremben, akkor mindenképp nézd meg! :P

Idén a legmeghatóbb (szomorút akartunk írni, de semmiképp nem szeretnénk elvenni a kedvet, mindenképp érdemes megnézni, de zsepi legyen nálad!) kisfilmje Phil Beastall, brit rendező nevéhez fűződik. Érdekesség, hogy az egész reklám nem került többe 50 fontnál, mégis minden médium ettől hangos mióta megjelent. A felvételen egy már felnőtt fiú és a korábban elhunyt édesanyja kapcsolata folytatódik valami egészen elképesztően megható módon és a lehető legszomorúbban ér véget. Ha nem tudsz jól angolul, akkor is nézd meg, érteni fogod, hiszen a szeretet nyelvén íródott. Csak az utolsó mondat megértésében segítenénk kicsit: "Hagy meséljek el egy storyt az életem legboldogabb időszakából: a napról, amikor megszülettél..."

Végül, de kicsit sem utolsó sorban egy vidám darabbal készültünk (igen, kicsit oldanánk a feszültséget). Elképzelhető, hogy a Bouygues Telecom reklámja bekerül az all time kedvenceink közé, hiszen fantasztikus lett és nem utolsó indok az sem, hogy VIDÁM! Atya ég, végre valami, ami után kifejezetten jó érzés költözik a lelkünkbe és az ünnepnek boldogan tudunk nekiállni. Mindeközben a szolgáltató üzenete kiválóan átjön (az okos technológia király, de a családi életben is elképesztő szerepe van), a karácsonyi feeling szuper, van benne nosztalgia és jövőbe nézés is bőven, egyszerűen fantasztikus. Íme:

Reméljük, hogy tetszett az összeállítás! Ha igen, oszd meg másokkal is vagy kövess minket Facebookon hasonló tartalmakért!

blog