Minden, ami egy jó weboldal elkészítéséhez kell

Szerző: admin,

Weboldalt tervezni sosem könnyű. Túlságosan sok külső hatás érhet nap mint nap. A designerek és a művészek az őket körülvevő világból inspirálódnak. A webes tervezők pedig a digitális világban keresik az újdonságokat, melyek hasznosak lehetnek a honlapok megtervezésénél.  Ahhoz, hogy megtaláld a legtutibb ötleteket összeállítottunk egy listát, ahol ezek a tervek rendszeresen frissülnek, tehát ihletben sosem lesz hiány. Minden napra színes tippek és hasznos eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy a legjobb weboldalt hozd létre!

Pexels

A Pexels egy olyan oldal, ami minőségi stock fotókat szolgálatat. Jól jöhet, amikor olyan felvételekre van szükséged, melyek gyors, energikus felvételeket nyújtanak. Ez bármikor szolgálhat mentőtervként, ha azok a fotók nem lennének megfelelőek, melyek rendelkezésedre állnak. Havonta 1500 fotóval frissül az oldal. Könnyű a kereső használata és új dolgokat is felfedezhetsz a navigációjának hála.

Lost Type

A Lost Type segítségével betű típusokat tervezhetsz, mely nagyszerű alternatívája a Google Font-nak. Sok kreatív és egyedi lehetőséggel találkozhatsz. A honlap adomány alapú, így annyit fizetsz, amennyit akarsz. Az inspiráció forrás kimeríthetetlen!

website design

Gridulator

Gridulator egy hasznos weboldal, amely lehetővé teszi, hogy specifikusan lásd a layoutot. Rácsokkal segít, hogy folytasd a kép szerkesztését. Hasonló, mint a Photoshop, amiben grideket kell létrehoznod, kivéve, hogy itt nem kell külön bajlódnod vele, mert megcsinálja helyetted.

ColorFavs

A színek sokszor problémát jelentenek, hiszen nem mindegy, hogy milyen összeállításban használod őket. Ez az oldal lehetővé teszi, hogy különböző árnyalatokat keress, illetve újakat hozz létre. Ha már van ötleted, hogy milyen színeket szeretnél használni, akkor feltöltheted a használt képeket, majd a program megmondja neked, hogy mely színek szerepelnek rajta számokkal együtt. Miután regisztráltál és létrehoztál egy felhasználót különböző palettákat hozhatsz létre.

website design

Noun Project

Manapság egyre elterjedtebbek az ikonok, ezek segítségével feldobhatod, színesítheted az oldalad megjelenését. A száraznak tűnő szöveg azonnal megváltozik, hiszen az emberek nagyon szeretik a képekkel színesített siteokat.

Behance

Az oldal, ahol designereket kereshetsz szerte a világban. Persze ez inkább csak külföldön tölt be nagy szerepet, ahol használják is. Viszont remek inspirációs oldal, ha éppen nem jutna eszedbe semmi.

The Best Designs

Hasonlóan az előző oldalhoz itt is a tervezők munkáit csodálhatod meg. Vállalatok szerint csoportosíthatóak, szóval ha élelmiszeriparban dolgozol, akkor bármikor rákereshetsz kulcsszavak alapján az oldalakra.

Snazzy Maps

Ez a honlap megadja a lehetőséget, hogy testre szabd a térképed Google Maps stílusban. Választhatsz a különböző beállítások és színes programok közül, hogy hogyan szeretnéd hogy a térképed kinézzen. Kiválaszthatod külön, hogy az utak, folyók, hegyek, különleges helyszínek hogyan nézzenek ki. Egy kódot fog adni miután megtervezted a térképed és beillesztheted az oldaladba.

wedesign

Reméljük, hogy ezekkel a design eszközökkel segíthetünk abban, hogy tudd milyen oldalt szeretnél, hogyan legyen felépítve, hiszen az egyik legfontosabb dolog a vállalatoknál és cégéknél, hogy a honlap lenyűgöző legyen!

 Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Best Design Websites: Where Our Team Looks for Inspiration

 


Ajánlott bejegyzések