Önálló kamera alkalmazást fejleszt a Facebook

Szerző: admin,
facebook applikáció

Ugyan azt eddig is tudtuk, hogy Mark Zuckerberg, bizakodik abban, hogy a Facebook a jövőben több önálló applikációval jelenik majd meg, amelyből minden egyes darab segít egy konkrét cél elérésében, és támogatja a  vállalatokat, hogy még több embert érjenek el a világon, most újabb hírek röppentek fel a Facebook háza tájáról.

A legfrissebb fejlemények szerint a Facebook szeretné felvenni a versenyt a Snapchattel és a Periscope-val, ezért fejleszti a saját fotó és (live) videó applikációját is. A Wall Street Journal hírei szerint házon belül már bőszen próbálgatják, és ugyan a Facebooktól még nem érkezett hivatalos visszajelzés, de belső emberek megerősítették, hogy ez a projekt létezik, de még nagyon korai szakaszban van és lehet soha nem is fog megvalósulni, de…

Az új önálló app kétségtelenül felvenné a versenyt az említett konkurenciával, bár inkább az Instagram és a Facebook live sikereire akarnak építeni, ami érthető is. Az új alkalmazás nem meglepő módon a kamera köré fog épülni, amit most segítenek a Facebook live-os tapasztalatok, ráadásul a beszámolók azt is megerősítették, hogy a közelmúltban megszerzett MSQRD kódok fontos szerepet játszhatnak az applikáció felépítésében.

Ezzel egy időben biztos sokan emlékeznek arra, amikor néhány éve a Facebook megbukott a “Camera” alkalmazásával, ami még az Instagram előtt volt, így különösen érdekesek az új fejlemények.

facebook applikáció

Történjen bármi, a tény, hogy önálló kamera alkalmazást fejleszt a Facebook, azt mutatja, hogy a vállalat aggódik azon, hogy a közönség idővel passzívvá válik és ezekkel az újításokkal szeretnék visszacsábítani az embereket, hogy többet facebookozzanak. (Amit mellesleg nehéz lesz elkerülni a jövőben.)

Mi kíváncsian várjuk az eredményt!

Amennyiben  szeretnél még több hírről értesülni vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkban és gyere el a workshopunkra!

Facebook Is Developing A Standalone Camera App


Ajánlott bejegyzések