Menü

Pinterest újdonság - Te számítottál rá?

A közösségi média felületein nem csak a Facebook, az Instagram vagy a Snapchat felületén találkozhatunk újabb és újabb funkciókkal, frissítésekkel, hiszen a Pinterest is tartja a lépést társaival. Az aktív Pinterest felhasználók észrevehették már, hogy valami más a felületen, de ha ez még nem tűnt volna fel, lerántjuk a leplet ezekről az újításokról. Egyszerűsödött az értesítések és az üzenetek funkciója, de semmi sem hiányzik sem a weboldalról, sem az applikációból. Csupán csak a kezelhetőség alakult. A Pinterest termékmenedzsere, Seth Weisfeld úgy magyarázta a dolgot, hogy
Azzal, hogy összevontak néhány korábbi lehetőséget, nem változott meg az, hogy milyen információk láthatóak a felületen. Az újítással egyszerűbbé válik annak megértése, hogy ki, mit kedvel és talán könnyebb lesz új ötleteket begyűjteni a keresési folyamatban.

pinterest

Pontosan mi az, ami más?

Már az összes értesítést egy fül alatt találhatjuk meg, míg eddig külön voltak a 'Hírek' és a 'Te' funkció. Ezt megszüntetve, minden egy helyen csoportosul, a 'Hírek' pontban. Módosult az is, hogy milyen formában kapjuk meg az értesítéseinket, nem fogunk annyi önálló jelzéssel találkozni. Helyettük csoportosítva jelennek majd meg ezek, amikre kattintva további részleteket tudhatunk meg. Sokkal egyértelműbbé és vizuálisabbá tették az értesítéseket, így már pontosan látható, hogy ki, melyik Pin-edet likeolta vagy mentette el, és milyen ötletek iránt érdeklődik. Szerinted is olyan újítás ez, ami elősegítheti a Pinterest felhasználókat az eligazodásban az oldalon? Az összes Pin, Tábla és Profil kattintható, így sokkal egyszerűbben szemügyre tudjuk venni azt, amit érdekesnek vélünk, mint korábban. A bejövő postafiók is változott, így már egy helyen található meg az összes üzenet, a Pin-ek, amiket másoktól kaptál, a kommentek, és a meghívások is, ezzel is segítve a könnyebb átláthatóságot. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ha még nem jelentek meg nálad ezek az újdonságok, akkor se keseredj el, pár nap várakozás után biztosan te is látni fogod őket, nem maradsz ki a jóból!

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

Pinterest Updates Its Notifications And Inbox

blog