Real-time Facebook kommentek

Szerző: ,

Több milliárd felhasználó használja a Facebookot nap mint nap, ezért a cég is törekszik arra, hogy a platform használata mindenki számára élmény legyen. Tehát a javulások és apró változtatások folyamatosak. A legújabb újítás pedig az, hogy a valós idejű look-and-feel online beszélgetések láthatóak lesznek.

A Tech Insider jelentései alapján a Facebook már lehetővé tette pár felhasználónak, hogy lássák mikor egy barátjuk kommentál egy posztot. Ezt azért alakították így ki, hogy megkönnyítsék a real-time beszélgetéseket.

Az új funkció hasonlít a chat-buborékokra, és biztosak vagyunk benne, hogy sok felhasználó a képernyőre fog tapadni miközben várják a kommenteket. A Facebook továbbra is kísérletezik hasonló frissítésekkel, hogy növelje az elköteleződéseket.

Facebook komment

Bár még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, ha jóváhagyják az elérhetősége ugyanolyan csöndben fog beszivárogni a mindennapjainkba, ahogyan a többi frissítés. A real-time Facebook kommentek sok felhasználónak megkönnyítik majd a platformon való jelenlétet és a vállalatoknak, márkáknak is lehetővé teszik az azonnali kommunikációt a rajongókkal.

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Facebook Will Soon Show You In Real Time If Someone’s Writing A Comment


Ajánlott bejegyzések