Sütik kezelése

Snapchat: új keresési funkció a platformon

Szerző: ,
snapchat

A Snapchat ismét felveszi a versenyt az Instagrammal, hiszen olyan frissítéssel állt elő a fejlesztő csoport, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy az alkalmazáson belül könnyen és egyszerűen rábukkanhassunk azokra a tartalmakra és emberekre, akiket követni szeretnénk. 

Egyelőre csak az első lépést tették meg a megfelelő irányba, korszerűsítették az app keresési funkcióját.

snapchat

A Snapchat eddig is sokat fejlődött és méltó ellenfelévé vált a Facebooknak és az Instagramnak, ami abból is látszik, hogy már nem csak a fiatalokat célozza, hanem egyre több 20 év feletti is csatlakozik a közösségi felülethez.

Ahhoz, hogy a platform áthidalja az akadályokat az Instagram Stories-al szemben, fejleszteni kezdte a keresési funkcióját.

Az új keresősáv elősegíti, hogy mindenki megtalálja barátait, különböző csoportokat, és felfedezze azokat a felhasználókat, akik számára érdekes tevékenységet folytatnak. Ráadásul már nem kell tudnunk pontosan annak a felhasználónevét, akit ismerőseink között akarunk tudni.

Igaz, hogy a Snapchat “visszatért a ringbe”, de az Instagram Stories-t is ugyanannyian használják már megjelenése óta, mint a snapeket, szóval ennél több újítást is fel kell mutatniuk a jövőben a siker érdekében.

Az új keresési funkció egyelőre csak Androidon érhető el, de hamarosan az összes felhasználó élvezheti a korlátlan felfedezést.

Nagyon jó úton járnak, de sok még az előttük álló lépcsőfok.

Amennyiben ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni a közösségi média világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba!

Snapchat Rolls Out New And Improved Search


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések