Menü

Változik a Pinterest gombja is

A Pinterest mindig is azt akarta, hogy a képeket a Pin táblákra mentsük, de a mai naptól kezdve a cég eltávolítja a "Pin it" gombot, amit mindannyian jól ismerünk és szeretünk, helyette pedig a Save gomb lesz elérhető. Úgy tűnhet, hogy ez a változtatás teljesen jelentéktelen, de a közelmúltban végzett vizsgálat alapján kiderült, hogy az emberek többsége 10%-kal nagyobb arányban kattintott a mentés gombra mint a kitűzésre. Ennek az egyik fő oka az, hogy úgy tűnik csak az Egyesült Államokban szeretik kitűzni a képeket. Ez nem volt könnyű döntés a Pinterest számára, hiszen minden figyelmet a "Pin it" gomb köré építettek. De látták, hogy a felhasználók többsége a Mentés gombot nyomja meg, így megszületett ez az üzleti döntés is:
Annak ellenére, hogy a számok lenyűgözőek, még mindig küzdünk, hogy meghozzuk-e ezt a változást. Szeretettel gondolunk a Pin It gombra, ami nagyon sokáig jól szolgált bennünket. Azonban a legfontosabb számunkra a felhasználók elégedettsége.
Most sokkal könnyebb lesz tartalmakat találnod, amiket menthetsz A Pinterest javította a Pineket. Mostantól kezdve, ha rákattintasz a Mentésre, akkor is feljönnek majd a táblák, ahova mentheted a képet és a hasonló elnevezésű táblákat is láthatod majd, így könnyebb lesz új képeket találnod. pinterest A kérdés már csak az, hogy a Mentés gomb összehasonlítása más szolgáltatásokkal, hogyan fog működni. Azzal, hogy változik a Pinterest újabb frissülésekre lehet számítani a különböző platformokon is, hiszen szinte mindegyik összeköttetésben áll a másikkal.

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Stop Pinning, Pinterest Now Wants You To Save

blog