Sütik kezelése

Esettanulmány

Condair Systems GmbH

A feladat

A Condair Systems a világszerte vezető üzleti és ipari levegő párásító berendezés gyártó, a Condair Group részeként több évtizednyi iparági szakértelemmel rendelkezik, ám az erősen B2B szegmensben való online lead generálás nem kis kihívást jelentett számukra. A mi feladatunk, hogy ebben segítsünk.

Média és marketing mix tervezés

Az együttműödés létrejöttekor világossá vált, hogy a Condair Systems Magyarországon nem rendelezik átgondolt média és marketingmixszel, ezért ennek megtervezése elsődleges feladat volt. A speciális célközönség feladta a leckét, de alapos kutatómunkával sikerült egy működőképes tervet kialakítani, ami a megbízó tetszését is elnyerte. A mix tartalmaz print és online megjelenéseket releváns szaklapokban, melyeket negyedévente variálunk, illetve az online hirdetési lehetőségek kifejezetten a célközönségre szabott elegyét.

Google Ads

A Condair Systems célcsoportja meglehetősen szűk és speciális üzleti szegmens, ezért a keresési kampányokat jól körülhatárolható kulcsszó készlettel tudtuk elindítani, melyet remarketing és display kampánnyal támogatunk meg. Ennek köszönhetően egyszerre teljesül a márkaismertség növelése és a releváns érdeklődők gyűjtése.

Kreatív tervezés

A különböző kampányok és médiamegjelenések természetesen igényelik a megfelelő kreatív anyagok elkészítését, melyet házon belül, a már kész arculati elemek alkalmazásával oldunk meg. Mozgó és statikus bannerek, gif-ek, hírlevél layoutok és print megjelenések tervezéséért és elkészítéséért vagyunk felelősek.

Mit mondanak ők?

Our cooperation with HRENKO Digital Agency starts from the beginning with a very professional and comprehensive approach. We are very happy to work with the HRENKO team enabling us to increase our success in Hungary. Excellent digital marketing skills, fast understanding of different branches and industry demands and intense project communication meet our expectations completely.

Dominic Giesel Head of Marketing

Még több esettanulmány

Go print

Megnézem

Gyongyok.com

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem