Sütik kezelése

Esettanulmány

Essilor

A feladat

Az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártójaként több, mint 160 éve dolgozik azon, hogy éles, tiszta látást biztosítson mindenki számára. A cég elkötelezett a kutatás és innováció irányában. Céljuk, hogy a legjobb, legkényelmesebb és legtartósabb szemüveglencséket kínálhassák vásárlóiknak. Ezeket figyelembe véve készítettünk el az Essilor számára belső felhasználású prezentációs anyagokat, amiken keresztül bemutathatják több éves professzionalitásukat, modern szemléletükkel ötvözve.

SuccEssilor Video

2019-ben már nem elég csak menő szövegekben és szép képekben gondolkozni, kell valami plusz. Éppen ezért, az Essilor Közép-Európai videóprezentációjának elkészítésekor az arculati elemek mellé tettük kreativitásunkat is. Tervezéstől, a vágáson át, a zene kiválasztásáig részt vettünk a folyamatokban. Rendszeres kommunikációt folytatva a megrendelővel sikerült egy olyan hangulatú videót elkészítenünk, ami megmutatja az Essilor szakmaiságát, dinamikáját és optimista hangulatát is, mindezt pár percben összefoglalva.

Éves prezentáció

Egy amúgy is jó előadást, egy jól összeállított prezentáció még jobbá tehet. Ezt az Essilor is jól tudja, ezért sem hagyták a véletlenre prezentációjukat. Az éves Közép-Európai találkozóra, a leányvállalatok arculati kézikönyveit és grafikusaink több éves tudását vegyítve egy olyan kreatív koncepció és prezentáció jöhetett létre, amely a parter elvárásainak teljes mértékben megfelelt.

Mit mondanak ők?

A Hrenko csapatától maximális odafigyelést és kiváló minőségű munkát kaptam. Kreatív módon oldották meg a feladatot, amelynek eredményeként egy fantasztikus prezentációt mutathattunk be. A sikerünk jól mutatja, hogy megéri szakemberre bízni akár egy komolyabb prezentácó elkészítését is. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó munkánk együtt... :)

Nádai Anikó Deputy Marketing Director & Project Manager | Marketing Eastern Europe

Még több esettanulmány

Shaolin Studio

Megnézem

And Ride

Megnézem

Üzletrész.com

Megnézem