Sütik kezelése

Esettanulmány

Visiteger.com

A feladat

Észak-Magyarország legautentikusabb életérzését Eger nyújtja. A varázslatos hangulatú város egyszerre hordozza magában a történelmi múltat és a modernkor eleganciáját. Eger marketingjének általunk kialakított kommunikációjában, a legújabb platformon mind a tartalomban, mind a város újragondolt arculatában visszaköszönnek azok az értékek, amelyeket az északi régió fővárosa képvisel.

WEBDESIGN ÉS UX TERVEZÉS

Lévén szó újonnan alakított honlapról, a design és a felhasználói élmény aspektusaira nagy hangsúlyt fektettünk. A visiteger.com esetében a leginkább szem előtt tartott szempont a letisztultság érzetének keltése volt, a könnyedén értelmezhető kialakítással, valamint Eger hívószavainak vizuális kidomborításával. Az oldal (természetesen reszponzív) kialakításának köszönhetően, a letisztultság találkozik a városra is jellemző fiatalos lendületességgel.

EGYEDI FEJLESZTÉS

A Laravel keretrendszerben létrehozott honlap esetében kulcsfontosságú faktornak tartottuk, hogy az oldal adjon többet a felhasználónak, mint az elődök. Ezen irányvonal mentén építettük be a visiteger.com oldalba a My Eger funkciót, melynek segítségével PDF fájlban letölthető, majd ki is nyomtatható a személyre szabott egri programterv. Az oldalon blogfelület, szállás- és programkereső is működik.

ÜZEMELTETÉS ÉS KARBANTARÁS

A karbantartási feladatok egyik leginkább sarkalatos pontja, a felmerülő problémák gyors és gond nélküli elhárítása. Support szolgáltatásunk garanciát jelent arra, hogy ezen negatívumokat hatékonyan orvosolhassuk. Az üzemeltetés szempontjából, ezúttal nem pusztán support tevékenységet nyújtunk. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a visiteger.com zavartalan működését.

MARKETING AUTOMATIZÁCÓ

Eger turisták ezreit fogadja éves szinten. A marketing automatizációs szolgáltatásunk során, az egyik célcsoportként az átutazó vendégeket, Egerben üdülni vágyókat érjük el, ám az automatizációs szoftver által nyújtott technika segítségével, a létező leginkább perszonalizáltan. A tervezés és ellenőrzés folyamatát leszámítva, a szoftver minden marketing automatizációs részfeladatot képes elvégezni.

SOCIAL MEDIA ÉS ONLINE MARKETING

A közösségi médiában való jelenlét mára az egyik, ha nem a legmeghatározóbb feltétellé nőtte ki magát minden kezdeményezés esetében. A visiteger.com Facebook csatornáján nem pusztán a turisták, hanem a tősgyökeres egriek számára is tartalmat szolgáltatunk, amely segítségével minden követőt tájékoztatunk a város nyújtotta lehetőségekről. Az általunk szerkesztett hirdetések és blogposztok segítségével, növeljük a követők és a potenciális városba látógatók számát.

Még több esettanulmány

Bellozzo® Magyarország

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem

Ostoros Bor

Megnézem