Sütik kezelése

Laravel developer (Senior / Mid-senior)

Digitális ügynökségünkhöz tapasztalt és kreatív PHP fejlesztőket várunk.

Bővebb információk

Webfejlesztéssel, digitális kommunikációval és webmarketinggel foglalkozunk több mint 10 éve. 4 éve álltunk át a Laravel-alapú keretrendszerre, idén pedig nagy ugrásra készülünk: a hazai és nemzetközi ügyfélkörünk igényeinek kiszolgálása mellett, egy uniós piacra pozícionált saját termék és egy jövőbe mutató, egyedi igényekre szabható vállalati publikációs platform kidolgozása a cél, mely akár az elkövetkező tíz évre meghatározhatja piaci pozíciónkat.

Frontend és backend fejlesztőkből, designerekből, valamint az online marketing világában tapasztalt szakemberekből álló 15 fős csapatunkba jelenleg Laravel-alapú webes alkalmazások, webshopok megvalósításához keresünk új kollégákat, az alábbi pozíciókba:

- MID-SENIOR PHP BACKEND DEVELOPER (3-5 év tapasztalat)
- SENIOR PHP BACKEND DEVELOPER (5+ év tapasztalat)

Pár szó a munkakörnyezetről:
Szerveroldalon kell dolgoznod, csak backend fejlesztéseken, persze nem baj, ha átlátod a frontend igényeket is. VPS vason futó, saját Linux-alapú IT-infrastruktúrával rendelkezünk. Az üzemeltetést házon belül tartjuk, így bármilyen technológia használatára nyitottak vagyunk. Feladataid elvégzésben tapasztalt szakértő projektmenedzser támogat, üzleti dolgokkal nem kell foglalkoznod, csak a színtiszta programozással. Saját kódokkal dolgozunk, kevés a legacy, nem kell mások munkáját reszelgetned és a korábbi időszakban készült WordPress oldalakkal sincs semmi teendőd. Minden ötletre nyitottak vagyunk, ha elakadtál vagy kérdésed van, bármikor van lehetőséged arra, hogy közösen megvitassuk - nem hagyunk magadra. A szakmai fejlődést is nagyon fontosnak tartjuk, ezért amennyiben indokolt, a szakmai workshopokon, vagy akár külföldi konferenciákon való részvételben is igyekszünk minden segítséget megadni.

Téged keresünk, amennyiben:
– átlagon felüli szakértelmed van a következőkben: Laravel, PHP, MySQL
– több éves tapasztalatot szereztél portálok vagy összetett webes felületek, webalkalmazások tervezésében és fejlesztésében
– szem előtt tartod a UX szemléletet, fontos számodra, hogy nem csak a megírt a kód, hanem a használhatóság is minőségi legyen
– jól kezeled a határidőket, szereted, ha egy projektnek van eleje és vége
– inspirál a komoly szakmai munka, szeretsz tervezni majd implementálni
– precíznek tartod magad, nem adnál ki félkész vagy hibás terméket a kezeid közül

Amit kínálunk:
– versenyképes jövedelem
– változatos és izgalmas, főleg zöld mezős projektek
– stabil digitális ügynökségi háttér
– szakmai fejlődés és új kihívások
– nyitott, közvetlen csapat
– napfényes iroda a belváros szívében
– idővel akár home-office konstrukcióban is dolgozhatsz

Ha úgy érzed, hogy illik rád a leírás, a fizetési igény megjelölésével küldd el a bemutatkozó anyagodat, akár a saját fejlesztésű projektjeidet referenciaként, a lenti e-mail címre.