Sütik kezelése

Employer Branding

Szerezz több értékes jelentkezőt!

Munkatársat szerezni nehéz, jó munkatársat pedig még nehezebb. Vannak azonban dolgok, amiken javítva vagy azokat alkalmazva megsokszorosodhat a siker esélye. Amennyiben ránk bízod az employer brandinged irányítását, segítünk javítani a vállalati kommunikációdon, a céges megjelenésen, valmint segítünk fejleszteni az eszköztárad, hogy sokkal vonzóbb lehess a jelentkezők szemében, így máris sokkal közelebb kerülhetsz a tökéletes jelölthöz.

Javíts az eszközeiden!

A HR marketingben is elengedhetetlen tényező az, hogy milyen eszközöket használsz az érdeklődés felkeltése érdekében. Karrier site, landing pagek, videó a vállalat életéről, új üzenet, automatizált megoldások vagy éppen izgalmas hirdetések kellenének? Mindben tudunk segíteni egészen az ötleteléstől, a kivitelezésen át, a fenntartásig. Sőt, többéves tapasztalatunknak hála tanácsot is biztosan tudunk adni, hogy még jobb lehessen a végeredmény.

Tarts mindent egyben!

A fentiek managelése nehéz feladat és sokszor átláthatatlannak tűnik, de ezért vagyunk mi, hogy átvállaljuk a dolgok nehezét. Bízd ránk a kezdeteket, mi mindent egy kézben tartunk, legyen az egyedi rendszerek fejlesztése, design feladatok kivitelezése vagy marketing megoldások kezelése, neked pedig már csak az ideális jelölt kiválasztásával és az onboarding feladatok ellátásával kell foglalkoznod.

Employer Brandingre van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

Essilor

Megnézem

Burger King® Magyarország

Megnézem