Sütik kezelése

Facebook management

Facebook oldalkezelés

Az üzleti Facebook management legfontosabb feladata, hogy látható legyél, mi több, az emberek életének részévé válj. Éppen ezért rendszeres frissítésekre van szükség. Olyan érdekességeket, oktató jellegű, meghökkentő vagy humoros tartalmat kell nyújtani, ami érdekli a közönséget. Ha nem feltétlen van időd arra, hogy ezt a hihetetlenül erős eszközt használd is, ezért megtesszük mi helyetted! Többéves tapasztalatunk van üzleti profilok kezelésében, így magabiztosan vállaljuk Facebook oldalad pozicionálását, az imázs építését és a hirdetési eszközök kezelését. Mindezt tervezéstől, a kivitelezésen át, egészen a visszajelzések elemzéséig, így tényleg nagy terhet veszünk le a válladról.

Mit ígérünk?

  • A Facebook oldalt a rendes üzemben heti 3 (igény szerint több) bejegyzéssel frissítjük, amelyeket előre megtervezünk és egyeztetünk veled.
  • Lehetőség szerint váltogatjuk a bejegyzéstípusokat (link, kép, videó, szöveg)
  • Elemezzük az oldalon működő, hatékony tartalomtípusokat, illetve úgy építjük fel a tartalomtervet, hogy segítse mind az oldal növekedését, mind az oldalra való forgalomterelést és a brand építését, illetve kapcsolódjon a marketingkommunikációdhoz is.

Amennyiben céged még nem rendelkezik Facebook oldallal, vállaljuk annak létrehozását, konfigurációját is:
Az oldal regisztrálását, a megfelelő típus és kategóriák beállítását, elérhető funkciók beállítását, fejléckép és profilkép elkészítését a megfelelő formátumban és felbontásban, az oldalra szükséges leírások elkészítését (honlap vagy egyedi brief alapján, adminisztrátori szerepek, jogosultságok konfigurálását a Business Managerben, igény esetén megfelelő multimédiás tartalmak (termék, tevékenység kép, videók) induló állományának feltöltését az oldalra, az oldal élesítését.
Opcionálisan: Igény esetén külön díjazás ellenében lájk, megosztás gombok, lájkgyűjtő dobozok (page plugin) weboldalba építését.

Facebook hirdetéskezelés

Próbálkoztál már FB hirdetéssel, de nem sikerült jól? Hallottál már róla és te is szeretnél ilyet? A legjobb helyen jársz! A legtöbbet tudjuk kihozni a céges profilodból, amihez a kiváló tartalmak mellett jó hirdetések is kellenek. A FB hirdetések nem kereső alapúak, hanem a felhasználói profilban megadott adatok (nem, életkor, érdeklődési kör, párkapcsolati státusz szerint) és a rendszerben való viselkedés (kedvelések, bejelentkezések) alapján működnek. Ahhoz viszont, hogy ezt elég hatékonyan tudd kihasználni, ismerni kell a célközönségedet. Érdemes buyer personákban gondolkozni, alapos kutatást végezni és kielemezni a már meglévő követőidet. Ez nehéz feladat és talán azt sem tudod, hogy hol kezdj hozzá, de mi segítünk!

Melletted leszünk

Segítünk létrehozni vagy megfelelően beállítani a Business Manager fiókot, létrehozni a célközönségeket, elkészíteni a jól konvertáló bannereket és a szöveget is megírjuk, sőt megismertetünk a remarketing lehetőségével is. Szolgáltatásunkat kérheted havi rendszerességgel vagy időszakonként, kampány szinten is. Ha még nincs Facebook hirdetésed, de szeretnél, esetleg képtelen vagy eligazodni az opciók között, vagy nem működnek elég jól a jelenlegi hirdetéseid, megoldjuk a problémádat és a céljaidra szabott hirdetési kampányokat alakítunk ki neked. Kérd árajánlatunkat!

A képes anyagok beszerzéséhez csak és kizárólag jogtiszta forrást használunk. Ebben szakmai partnerünk az 123RF.

Facebook managementet szeretnél?

Kapcsolódó esettanulmányok

BestCamion

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem