Sütik kezelése

Kreatív koncepció

Az ötlet megvan és a célok is kristálytiszták? Akkor ezt bizony koncepcióba kell csomagolni, hogy a célcsoportok számára is kívánatossá, emlékezetessé váljon, te pedig kiemelkedj a versenytársak közül, ami bizony nem könnyű manapság.

Minden márka és vállalkozás legfőbb célja az, hogy kiemelkedjen a konkurencia képviselői közül, ezt mindenki tudja. De hogy ehhez mire van szükség, azt már kevesebben, pedig két szóban össze lehet foglalni. A két szó pedig nem más, mint a kreatív koncepció. Ez a rövid kifejezés magába foglalja mindazt, amitől sikeres leszel te és a céged.

Az első lépésben megismerkedünk a céljaiddal: mi az, amit szeretnél megtestesíteni, mit sugallnál a vevőid, ügyfeleid felé. Ezt követően leggyakrabban a név kitalálása a következő fázis, de ha te már biztos vagy a dolgodban, tanácsot akkor is szívesen adunk, hiszen a név fontosságát talán felesleges magyarázni. Fontos azonban felismerni, hogy ez szinte a nulladik lépcsőfok a tervezés képzeletbeli létráján, mindennek az alapja. Bennünket az elnevezés hangulata inspirál a továbbiakban, ettől is függ az arculatban használt színek, betűtípusok, formák megjelenítése, melyek mutációval és a megfelelő felületeken való alkalmazásával később elérheted a célközönségedet. Természetesen ugyanez igaz a webdesignra, a honlap teljes felépítésére, egészen az utolsó CTA gombig.

Az alaposan megtervezett koncepció ráadásul abban is segít, hogy pénzt, időt és energiát spórolj. Egy vállalkozás indítása nagyon sok pénzbe kerül, miért kockáztatnád hát, hogy rossz irányba fordulsz, nem a megfelelő eszközökhöz nyúlsz?  A koncepció elkészítése közben a munka nagyját mi végezzük el, te addig kis túlzással, de hátradőlhetsz és biztos lehetsz a közelgő sikerben.
A koncepció elemeinek természetesen összhangban kell lenniük egymással, hogy közösen teljes egészt alkossanak és közelebb vigyenek a célodhoz, de mi azért vagyunk, hogy ezt megoldjuk! Neked mindössze kis iránymutatással kell szolgálnod, minél hamarabb reagálni a kérdéseinkre, végül pedig dönteni a felkínált lehetőségek között, majd learatni a babérokat.

Kreatív koncepciót szeretnél?

Kapcsolódó esettanulmányok

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem

BestCamion

Megnézem