Sütik kezelése

Marketing stratégia kialakítás

A marketing fogásait nem elég csak megtanulni, át is kell érezni. Érezni, mi van a levegőben, mit akarnak a vásárlóid, miben tudsz a segítségükre lenni, mik a vágyaik. Ez egy komplex dolog és bár elsőre boszorkányságnak tűnik, mi már annyi ilyen stratégiát dolgoztunk ki, hogy bátran mondhatjuk: neked is garantáltan tudunk majd segíteni.

A jó marketing stratégia a célokra koncentrál, amiknek eléréséhez rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre. Az igazán nagy feladat ezeket jól kombinálni. Éppen ezért mi két irányban gondolkodunk, az online és az offline megoldásokban:

Online a weboldal, a social media management és különböző ppc hirdetések, a hírlevél, a blog, a videó, ami csak a csövön kifér, és amit minden nap szórakozásképp fogyasztasz a neten. Offline jöhet a szórólap, a plakát, a katalógus, a névjegykártya, a világítótábla és minden olyasmi, amit a két kezünkkel meg tudunk fogni.

Kezdetnek nem kell feltétlenül mindkettővel tervezned, de a kettő együttes használata a legerősebb opció. A különböző elemeket, mint valami színes Rubik kockát mi addig-addig forgatjuk, amíg ki nem jön a számodra tökéletes képlet és azt nem látjuk rajtad, hogy elégedett vagy és nem győzöd kiszolgálni a vevőidet.

Lehet keresőoptimalizálás, AdWords, Twitter, Instagram, image videó vagy PR cikk, nem ijedünk meg egyiktől sem, mert az összes vízen eveztünk már, most dolgozzunk együtt a Te sikereden!

Marketing stratégiára van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

BestCamion

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem